2777
2789
عنوان

حرف جالب و عجیب پدر بزرگم امشب به من

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 22 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داییام میگن پرستاری از پدر و مادر وظیفه دختره خانماشون هم اجازه نمیدن پدر بزرگمو ببرن خونشون میگن خ ...

زحمتا و سگ دو زدنا و ثروت پدر مال پسره اونوقت نگهداری و پرستاری مال دختر ک هیچ توجهی بهش نمیشه ....وقاحتم حدی داره خودشون ی روز پیر میشن ببینیم رو عقیدشون میمونن

ایرانی ‌آریایی‌ام«بلوچ»
داییام میگن پرستاری از پدر و مادر وظیفه دختره خانماشون هم اجازه نمیدن پدر بزرگمو ببرن خونشون میگن خ ...

اره پرستاری وظیعه دختره اما موقع ارث و میراث  نر باید جولان بده😤

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
اره پرستاری وظیعه دختره اما موقع ارث و میراث  نر باید جولان بده😤

پرستاری و نگهداری از پدرمادر ی لیاقتی میخاد ک پسرا ندارن ی دلی میخاد ک این جنس ندارن اگرم ی ذره دلشون بخاد خانومی‌شون نمیذارع خلایق هرچه لایق

ایرانی ‌آریایی‌ام«بلوچ»
پرستاری و نگهداری از پدرمادر ی لیاقتی میخاد ک پسرا ندارن ی دلی میخاد ک این جنس ندارن اگرم ی ذره دلشو ...

اخه زور داره وقتی صحبت از زحمت و دردسره فقط باید دخترا باشن .اما موقع احترام کردن و تقسیم ارث و میراث  دخترا اخ میشن.

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد

والله من پدرشوهرم رو ما و جاریم اینا نگهداشتیم مرحوم خدابیامرز سرطان داشت اینجا بود خواهر همسرم زنگ زده بود نمیاد پدرم برای من عیدی بیاره من آبروم جلوی خانواده شوهرم میره...  به نظرم بچه خوب خوبه بد بد من برادرامم انصافا خوبن و عروسامون خدا رو شکر مادرم نیازی نداره اما احترام دارن کافیه خدا بچه صالح قسمت کنه