2777
2789
با چن سال سابقه؟ الان دوباره هر زمان که بخاین مشغول شین مشکلی نداره؟

سه چهار سال کار کردم. نه مشکلی نداره یه همکار داشتم فقط دو سال طرحشو رفته بود دیگه کار نکرده بود تا بالای چهل سالگیش که باز اومده بود سر کار

سه چهار سال کار کردم. نه مشکلی نداره یه همکار داشتم فقط دو سال طرحشو رفته بود دیگه کار نکرده بود تا ...

جدی؟

امیدوار شدم😄

چون منم تو ذهنمه بعد طرح دیگه نرم تا هر وقت نیاز پیدا کردم به درامد

همکارتون استخدام بود؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونحایی که نوشتین تنها سختیش شیفت شبشه متوجه شدم پرستار نیستین ، ایشالا که به چیزی که میخوای برسی عز ...

مرسی خیلی ممنون از آرزوی خوبت❤️🙏🏼

ولی مگه چیز دیگه ای هم هست؟!

خیلی پرس و جو کردم حتی با مامان دوستم هم که پرستاره حرف زدم ولی فقط همینارو گفت 

شیفتاش سخته دیگه مثلا باید کال آن باشی و ...

یا مراقبای بیمارا اذیت میکنن

یا ممکنه یه صحنه هایی رو ببین که اذیت بشی

مگه غیر از اینا چیز دیگه ای هم هست؟

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ♡ تا ابد و یک روز به یادتم پسر بارون 🦁☀️❤️🤍💚

مگه پرستارای عادیم ان کالن؟

منظورت از پرستار عادی چیه؟!

استخدام بیمارستان که باشی نیرو کم داشته باشن معلومه باید در دسترس باشی دیگه

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ♡ تا ابد و یک روز به یادتم پسر بارون 🦁☀️❤️🤍💚

جدی؟ امیدوار شدم😄 چون منم تو ذهنمه بعد طرح دیگه نرم تا هر وقت نیاز پیدا کردم به درامد همکارتون ا ...

نه قراردادی ازدواج کرده بود بچه دار شده بود بچه هاشو بزرگ کرده بود بعد اومده بود سرکار 

مرسی خیلی ممنون از آرزوی خوبت❤️🙏🏼 ولی مگه چیز دیگه ای هم هست؟! خیلی پرس و جو کردم حتی با مامان د ...

فشار کاری زیاد مسئولیت سنگین شیفتای پر تعطیلی معنایی نداره تو کارای اینجوری جمعه سرکار کل وقت آدم و میگیره برنامه ی منظم نداری یه باشگاه نمیتونی بری یه مسافرت با خیال تخت و آرامش نمیتونی بری همینجوری یهو وسط ماه برات کار یا مشکلی پیش بیاد نمیتونی بری مرخصی یا باید منت بقیه رو بکشی جات وایسن یا از یه ماه قبل باید بگی تا برات اون روز و آف بذارن یا مرخصی رد کنن هیچ احترامی نداری همه از مریض و همراهش گرفته تا همکار و بالادستیا وپزشکا همه چیو سرت خالی میکنن و خیلی چیزای دیگه ..

فشار کاری زیاد مسئولیت سنگین شیفتای پر تعطیلی معنایی نداره تو کارای اینجوری جمعه سرکار کل وقت آدم و ...

البته اسی جان نمیخوام بترسونمت ولی با دید باز انتخاب کن وگرنه خوبیای خودشم داره عزیزم، از پرستاری میتونی به رشته های دیگه م شیفت بزنی مثلا خیلی از دوستای من رفتن تو کار زیبایی و فیشال و تزریق فیلر و بوتاکس و اینجور چیزا 

مرسی خیلی ممنون از آرزوی خوبت❤️🙏🏼 ولی مگه چیز دیگه ای هم هست؟! خیلی پرس و جو کردم حتی با مامان د ...

دوست مادرتون سنشون بالاست سابقشون حتما زیاده هم عادت کرده به شرایط کار هم اینکه سابقه بالاها بخش های راحتتر میرن یا میتونن شیفت ثابت بگیرن کارشون یخورده آسونتر میشه ولی به فیزیک بدنشون دقت کن نسبت به مادر خودتون شکسته تر نیست ؟

فشار کاری زیاد مسئولیت سنگین شیفتای پر تعطیلی معنایی نداره تو کارای اینجوری جمعه سرکار کل وقت آدم و ...

از این دید تا حالا بهش نگاه نکرده بودم چون همیشه شغل محبوبم بوده ، ولی درست میگید بعله سخته 🤧 چقدر دلت پُره😓

با علاقه رفتی سمتش؟

ببخشید زیاد سوال میپرسما چون شاید سال بعد مجبور بشم با همین رتبم انتخاب رشته کنم و برم پرستاری

دوست مادرتون سنشون بالاست سابقشون حتما زیاده هم عادت کرده به شرایط کار هم اینکه سابقه بالاها بخش های ...

بله درست میگید سابقه کارشون زیاده الان حقوقش ۳۰ تومنه تو ماه ، ولی خب بعله شکسته شده😓

منظورت از پرستار عادی چیه؟! استخدام بیمارستان که باشی نیرو کم داشته باشن معلومه باید در دسترس باشی ...

پرستار غیر عادی منظورم رده های بالاتره

سر پرستارو سوپروایزرو و مترون و اینا

پرستارای عادیم یعنی اینایی که سابقشون زیاد نیست

از این دید تا حالا بهش نگاه نکرده بودم چون همیشه شغل محبوبم بوده ، ولی درست میگید بعله سخته 🤧 چقدر ...

نه راستش با علاقه نبود بخاطر بازار کارش رفتم، آخه خیلی اذیت شدم، ولی کسایی هم که با علاقه اومده بودن بعد اینکه سرکار رفتن راضی نبودن

بله درست میگید سابقه کارشون زیاده الان حقوقش ۳۰ تومنه تو ماه ، ولی خب بعله شکسته شده😓

آدم داغون میشه من ترجیح دادم خونه دار باشم به زندگیم واقن نمیرسیدم ولی خیلیاهم هستن خیلی اکی هستن حتی دوجا کار میشن به روحیه و توقعات آدم از زندگی خیلی بستگی داره ، ولی در کل سخته اگه بخوای بری باید پِیِشو به تنت بمالی