2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امسال سال دومم بود دیگه توانشو ندارم جدای ازینم به رشته های بالاتر تجربیم دیگه علاقه ندارم دلم یه ...

بِدون الان این چیزی که تو بهش رسیدی آرزوی خیلی هاست

علاقه مند بشی به هرکاری توش موفق میشی

همچنین پرستاری باید به روحیه ات بخوره 

تنهای سختیش شیفتای شبشه با اینکه ممکنه از  خونی چیزی بترسی یا تحملت پایین باشه همین

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ♡ تا ابد و یک روز به یادتم پسر بارون 🦁☀️❤️🤍💚

از قراردادیا و شرکتیا و اینا اطلاع نداری چطوریه؟

این برا شهرای کوچیکه ها تو شهر بزرگ بخوای بری سرکار که مشکلی نداری قراردادی میری سرکار، ولی برا شهر کوچیک وقتی ظرفیت پره و بیمارستان نیاز نداره دیگه قراردادی و شرکتیم برنمیداره که

شهرت کوچیکه؟ واسه ما هم ۵ابتدایی ۲بهداشت خواست

اره ولی خب ببین شهر ما کنار ساری، مرکز استان مازندرانه

از ابتداییا اونایی که محل خدمتشون ساری بهشهر نکا میاندروده رو من انتخاب کردم که کلا ۵ تا میشد

رتبت چند بود 

😂😂باور کن جز ۳ نفر به کسی نگفتم

ولی من پرستاری اردبیل میاوردم (خوشبختانه تو همین شهر هم ساکن هستیم) تو نت بزنی میاره رتبه ها رو😂🤦🏼‍♀️

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ♡ تا ابد و یک روز به یادتم پسر بارون 🦁☀️❤️🤍💚

خودتون پرستارین ؟

نه 😂 امسال قبول میشم با رتبم ولی نرفتم 

پزشکی دندون میخوام

ولی اطلاعات دارم از پرستاری تا حدودی چون شغل محبوبمه❤️

نه 😂 امسال قبول میشم با رتبم ولی نرفتم  پزشکی دندون میخوام ولی اطلاعات دارم از پرستاری تا حد ...

اونحایی که نوشتین تنها سختیش شیفت شبشه متوجه شدم پرستار نیستین ، ایشالا که به چیزی که میخوای برسی عزیزم ❤️