2777
2789
عنوان

رسیدم ته خط دیگه شما بگین چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 35 پست
در مرحله اول چون جهاز نیاوردم که خودش گفت نمی‌خوام من همه چی دارم سه چهار سال اول همیشه بخاطر جهاز ب ...

شوهرت دیگه چه بد چه خوب باید خانوادتو بپذیره

اگه خانواده همسر قبلش خوب بودن چرا جدا شده

اجازه نده بی احترامی کنه به خانوادت به نظر میاد این شگردشه که شما از خانواده دور باشی

بگو دیگه خونه پدر و مادر من نیا من خودم میرم سر میزنم و میام اعصابت آرومتر اینجوری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا میگه من همه چیز توام حتی اول من بعد خدا

یا محبت و توجه و تعریف بیش از اندازه شما باعث شده یا اینکه واقعا همونطور ک گفتم اختلال شخصیت داره 

اگه مورد دوم باشه من جای شما باشم تلاش میکنم ک از نظر مالی تمکن پیدا کنم . امیدوارم همه چیز درست بشه و همسرتون ب اشتباهشون پی ببرن 

والاه مهریه برام مهم نیست چون دنبال آرامشی بودم که بهم میداد 

درسته ولی مهریه پشتوانه زن هست هیچکس ازفردای خودش خبرنداره درثانی گاهی بعصی مردا وقتی میبینن راحت بدست آوردن راحت هم ول میکنن چون شما همیشه پیش قدم هم شدی خیلی هم اختلاف سنی دارین فکرمیکنه کیه میگن خوبی چون ازحدبگذرد نادان خیال بدکند مصداق شماست عزیزم 

درسته ولی مهریه پشتوانه زن هست هیچکس ازفردای خودش خبرنداره درثانی گاهی بعصی مردا وقتی میبینن راحت بد ...

شایدم حق با شماست ولی خدا سر شاهده هیچوقت براش کم نذاشتم چون ایشون همینطورن ولی نمی‌دونم چرا اینجوری می‌کنه اخه

[QUOTE=307972379]متاسفانه اجازه کار بهم نمی‌ده [/QUOTE

میتونید کار در منزل بگیرید عزیزم 

مثلا بازاریابی تلفنی و غیره ک سرمایه هم نمیخواد بعد کم کم درآمدتون رو جایی سرمایه گذاری کنید 

چیزدیگه ای که الان به ذهنم خطور کرد باتوجه به حرف همسرتون که بخاطرپول بامن ازدواج کردی واینکه دل خوشی ازخانواده نداره اینه ازتون میپرسم آیا خانوادت مستقیم یاغیرمستقیم ازپول همسرت بهره ای بردن؟یاتقاضای مالی کردن ازهمسرت طی این هفت سال؟چون حس میکنم همسرت فکرده خانوادت چون تو احتمال زیاد خیلی سرتر ازش هستی باوجوداختلاف سن زیاد شماروبهش دادن بخاطرخودشون بوده واون مردهم ازشما زده شده وحس سواستفاده بهش دست داده

[QUOTE=307972379]متاسفانه اجازه کار بهم نمی‌ده [/QUOTE میتونید کار در منزل بگیرید عزیزم  مثلا ...

این کارا رو باید با تماس تلفنی انجام بدم؟؟ آخه چون همسرم بازنشسته هستش اکثرا خونست وبفهمه نمیزاره