2777
2789
عنوان

رسیدم ته خط دیگه شما بگین چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 35 پست
چیزدیگه ای که الان به ذهنم خطور کرد باتوجه به حرف همسرتون که بخاطرپول بامن ازدواج کردی واینکه دل خوش ...

نه اتفاقا خانوادم راضی به ازدواج نبودن من خودم ازدواج کردم تو این هفت سالم تنها کمکی که کرده بهشون ببار موقع وام گرفتن رفته ضامن شده بعدش همش این از اونا خورده پدرم باغ داره همیشه می‌ره واسه خودش خانواده از اونجا میوه میاره خودشم همیشه بهتریناشو سوا میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میفهمم چی میگی بنظرم زندگیت روبخاطرخانوادت خراب نکن ببین اشکال کارکجاست که همسرت اینطوری میکنه

بهش میگم دیگه میگم آخه چرا زندگی خوبمونو بخاطر اونا خراب میکنید من که نمی‌رم انتظار داره من زنگ بزنم بهشون فش بدم باهاشون دعوا کنم...بخدا خودمم دیگه نمی‌دونم چیکار کنم 

نه اتفاقا خانوادم راضی به ازدواج نبودن من خودم ازدواج کردم تو این هفت سالم تنها کمکی که کرده بهشون ب ...

عجب!!!پس این داستان کلا منتفی هست ضامن وام شدن که کارخاصی نیست وقتی طرف خوش حساب هم باشه.مشکل یه جا دیگه ست پس.اززندگی قبلیش چندتابچه داره؟پیش شمان؟

عجب!!!پس این داستان کلا منتفی هست ضامن وام شدن که کارخاصی نیست وقتی طرف خوش حساب هم باشه.مشکل یه جا ...

دوتا پسر داره نه پیش مادرشونن هر موقع پول بخوان زنگ میزنن پول و که گرفتن پشت سرشون نگاه نمیکنن