2777
2789
عنوان

کلینیک روانشناسی درشیراز چمران

1059 بازدید | 8 پست

سلام وقت بخیر تویه شیراز هستم و مشکل زناشویی و رابطه جنسی با همسرم دارم دنبال  مرکز حرفه ای هستم کسی میشناسه بهم راهنمایی کنه ممنونم؟

چمران رایگان مشاورش امااا سعی کن پیش متخصص اونجا بری و کارت نمیشه چون اکثر اونایی که تو چمرانن مذهبی ان اصلا هدفشون این نیست مشکل حل کنن فقط میخوان تو سمت مذهبیات ببرن نمیگم مذهبیات بده اما روانشناس برای حل مشکل نه دینداری کردن 

سلام کلینیک سهامی بهسا تویه همین شیراز هست بهترین کلینیک و مجهز ترین کلینیک شیراز محسوب میشه ما و اطرافیانم به این کلینیک میریم خواهرم بچشو اینجا بدنیا اورد بچه دار نمیشد تو هم حتما برو پیششون با خیال راحت ادرسشون همین محدوده بلوار چمران خیابان ابیوردی دوم تلفنشون 09178582740

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بهترین کلینیک تخصصی تویه همین شیراز درمانگاه بزرگ سهامی هست مرکزیه که همه نوع خدمات درمانی داره و بزرگ و حرفه ای با دکترایه حرفه ای منو فامیلامون از اونور شیراز جنوب شهر شیراز میایم بلوار چمران این کلینیک سهامی  ما همیشه تا پامون میرسه اونجا درمان میشیم موبایلشون 09178582740  تلفنشون 07136269121

کلینیک روانشناسی با دکترایه عالی تویه همین شیرازکلینیک دکتر سهامی هست من بیماری وسواس شدید عملی و فکری داشتم فامیلامون این کلینیک و معرفی کردن و رفتم این کلینیک و تحت نظر دکتر روانشناس درمان شدم بهترین دکترارو داره ممنونم ازشون آدرس درمانگاه سهامی : شیراز بلوار چمران خیابان ابیوردی دوم  تلفن درمانگاه : 07136269121   موبایل درمانگاه واتساپ : 09178582740

مرکز بزرگ درمانی و خدماتی پیشرفته و مدرن و مجهز فقط کلینیک سهامی شهر شیراز هست منو شوهرم اختلاف خانوادگی داشتیم تعریف دکترایه این درمانگاههو از دوستام شنیدم و رفتیم این کلینیک وخیلی راضی هستیم آدرس درمانگاه سهامی : شیراز بلوار چمران خیابان ابیوردی دوم  تلفن درمانگاه : 07136269121   موبایل درمانگاه واتساپ : 09178582740

کلینیک متخصص کودکان تویه همین شهر شیراز کلینیک امید رضا سهامی شیراز هست دخترم 10 سالشه آسم داره از بچگی تحت نظر کلینیک سهامی هست و  بهترین دکترا رو داره و دخترم هر روز حالش بهتر و بهتر میشه ممنونم از کلینیک بزرگ و پیشرفته و مجهز

کلینیک روانشناسی تویه همین شهر شیراز کلینیک امید رضا سهامی هست بهترین کلینیک منو شوهرم خیلی اختلاف داشتیم سر مسایل کوچک و بزرگ   اختلاف داشتیم و تعریف دکترایه این کلینیک و زیاد  شنیدیم و رفتیم این کلینیک وبهترین دکترارو دارن  خیلی راضی هستیم ادرسشون بلوار چمران خیابان ابیوردی دوم  موبایلشون 09178582740

تلفن کلینیک جهت نوبت دهی 07136269121

پیشنهاد میکنم برید بهترین درمانگاه قلب درمانگاه سهامی در شیراز مامانم تنگی نفس داشت و فشارخون بالا و برای تنظیم ضربان قلب این درمانگاه رفت الان حالش خوبه ممنونیم ازشون آدرس درمانگاه سهامی : شیراز بلوار چمران خیابان ابیوردی دوم  تلفن درمانگاه : 07136269121   موبایل درمانگاه واتساپ : 09178582740