2777
2789
درود بر شما  فقط عنوان رو خوندید یا مطالب رو هم خوندید

و درود خداوند برشما باد.همه اونایی که نوشتی درسته شاید مثلا ما یه آهنگو گوش میدیم بدون اینکه بگیم ما ناراحت شدیم اما اون کلامها تاثیر میزاره در روز ما اوقات ما کلا میگن به گدا نزدیک نشید بهش پول دادی دستت نخوره بهش چون ارتعاششو جذب میکنی دیدی اونایی که از پایین شهر خونشونو میفروشن میرن بالا شهرمستاجر میشن بعد مدتی اوضافشون بهتر میشه چون با ثروت هم فرکانس شدن درمسیرش قرار گرفتن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از این حرفا زیاد شنیدیم ولی به نظرم چرته چرتم نباشه تاثیرش انقد نیس و از این گذشته افکار و احساسات م ...

از همون جمله ی آخر ک عرض کردید خاموشش میکردیم 

کاملا مشخصه که به قدری از سمت احساسات اذیت شدید که میخوایید خاموشس کنید 

چرا ما از سمت احساسات ضربه میخوریم؟ 

بنظرم بخاطر یه سری پارامترهایی هست که رعایت نمی‌کنیم

بخاطر عدم آگاهی که اعتماد میکنیمبا بخاطر ضعف درونی خودمون ک تو دنیای بیرون خودمون میگردیم 

یا هر چیز دیگه ای می‌تونه باعث بشه این اتفاق رقم بخوره ! 

احساسات ما دست خودمون نیست ولی چیزی که روی احساسات تاثیر داره افکار و باور های ما داره 

افکار ما دست خودمونه و میتونیم باددبگیربم و کنترلش کنیم 

باور هامون هم تو تاپیک بعدی در موردش صحبت میکنم که چجوری میتونم تغییرش بدیم ! 

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....
کد بنظرم درست نیس یا نتیجه دیدی 

کد هندسی منظورته؟با ایموشن کد خیلی فرق داره ها 

از ایموشن کد نتیجه دیدم 

اونی که تو شکم مادرش قلبش تشکیل نشد و سقط شد زندگی رو‌ برد:))    (درخواست دوستی قبول نمیکنم ، آقایون در تاپیک هام شرکت نکنن ، تاپیک زدم نصیحت نمیخوام پس لطفاً نه اعصاب خودتونو خورد کنید نه اعصاب منو تا وقتی که خودم ازتون راهنمایی نخواستم اصلا به خودتون این اجازه رو ندید که نصیحتم کنید!دیگه سایت نمیام خدافظ)
از همون جمله ی آخر ک عرض کردید خاموشش میکردیم  کاملا مشخصه که به قدری از سمت احساسات اذیت شدید ...

اگه تاپیک زدید ممنون میشم منو تگ کنید🙏🏻

اونی که تو شکم مادرش قلبش تشکیل نشد و سقط شد زندگی رو‌ برد:))    (درخواست دوستی قبول نمیکنم ، آقایون در تاپیک هام شرکت نکنن ، تاپیک زدم نصیحت نمیخوام پس لطفاً نه اعصاب خودتونو خورد کنید نه اعصاب منو تا وقتی که خودم ازتون راهنمایی نخواستم اصلا به خودتون این اجازه رو ندید که نصیحتم کنید!دیگه سایت نمیام خدافظ)
اگ اینجور. زندگی ماها به واسطه بقیه شکل میگیره ن خودمون..

نه ولی ارتعاش خانواده روی ما هم اثر داره ,

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
از همون جمله ی آخر ک عرض کردید خاموشش میکردیم  کاملا مشخصه که به قدری از سمت احساسات اذیت شدید ...

دوست ندارم هیچ فکر و احساسی داشته باشم ولی همین الان که دارم اینو مینویسم با گریه مینویسم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
خودمو مثال میزنم بد یعنی داخل خانواده ای بدنیا بیای ک مشکل بارداری دارن بدون استثنا. باردار هم بشن ی ...

آدمی ازدواج نمیکنه برای بقاء ؟ 

اگر کسی همچین دیدگاهی داشته باشه قائدتا با کسی که نازا باشه ازدواج نمیکنه

ولی لزوما تمام افراد این دیدگاه رو ندارن که انسان برای حفظ بقاء ازدواج کنه اونم با این حجم از انسان روی کره ی خاکی 

به شخصه معتقد نیستم ازدواج برای حفظ بقاء باشه! 

ازدواج خیلی گسترده تر از حفظ بقاء هستش ! 

و کسایی که دیدگاه های دیگه ای دارن براشون اهمیتی نداره 

من برام اهمیتی نداره که همسرم توانایی بچه دار شدن داره یا نداره 

چون دیدگاهم اینه بچه های هستند تو این دنیا  که بدون سرپرست هستند چرا من بچه بیارم وقتی میتونم سرپرست بچه ای رو به عهده بگیرم 

و جالب اینجاس همسرم هم همین دیدگاه رو داره و میگه  از پرورشگاه بیاریم  

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....
و درود خداوند برشما باد.همه اونایی که نوشتی درسته شاید مثلا ما یه آهنگو گوش میدیم بدون اینکه بگیم ما ...

با بخشی از صحبت هاتون موافق هستم ولی این که به گدا نزدیک نشید و  دستتون بهش نخوره رو .. رو قبول ندارم 

اگر کسی این همه باور قوی به این موضوع داره 

خوب بره یه ثروتمند رو بغل کنه و جذب کنه! 

این که یکی رو لمس کنی جذب می‌کنی شرایطش رو قبول ندارم 

همه چیز از احساسمون میاد 

به همون فقیر میشه کمک کرد و حس خوبی گرفت و جذب منفی نکرد !!! 

البته ناخودآگاه به گدا وقتی کمک میشه شاید حس منفی گرفت 

ولی اگر کنترل بشه گدایی رو جذب نمی‌کنیم 

همه چیز از افکار ما هستش 

کسایی که میگن به گدا کمک نکن و سمتش نرو جذب میکنیش 

توانایی کنترل افکار و احساسات و .. خودشون رو ندارن !

این نظر من بود چون خودم رو دیدم تو موقعیت های که کمک کردم و حس خوب گرفتم و به فقر هم فکر نکردم 

اگه تاپیک زدید ممنون میشم منو تگ کنید🙏🏻

اگر یادم بود چشم حتما 🙏

میتونید مثل بقیه دوستان در خواست دوستی بدید و تو لیست دوستانتون گاهی اوقات سر بزنید اگر تاپیک جدید بود ببینید

اگر یادم بود چشم حتما 🙏 میتونید مثل بقیه دوستان در خواست دوستی بدید و تو لیست دوستانتون گاهی اوقات ...

باشه مرسی🌼

دوست ندارم هیچ فکر و احساسی داشته باشم ولی همین الان که دارم اینو مینویسم با گریه مینویسم

من نمی‌دونم چه اتفاقی افتاده و چه شرایطی داری 

برای بهبود شرایطتت اول باید 

واقع بینانه بهش نگاه کنی و پذیرش داشته باشی

و نسبت به تمام اتفاقات اون شرایط و اشتباهاتش رو متوجه 

و اگر ضعفی بود اگر مشکلی بود 

هر چیزی که باعث این اتفاقات شد رو هضم کنی و شروع کنی بازپروری خودت! 

خیلی کلی گفتم بهت 

چون نمی‌دونم چه اتفاقی افتاده که باعث شده الان گریه کنی ! 

ولی این و بدون تو یک انسانی و توانایی تغییر هر اتفاقی و شرایطی رو داری ! 

میگم اون لینک نرفتا کجا واردش کنم یوتیوب یا تلگرام

تلگرام 

چطور نمیتونی وارد شی؟!

من نمی‌دونم چه اتفاقی افتاده و چه شرایطی داری  برای بهبود شرایطتت اول باید  واقع بینانه ...

منم خیلی به این چیزایی که میگی باور داشتم هر روز مدیتیشن میکردم یه سری انرژیا رو واقعا حس کردم که برام عجیب و خوشایند بود حالمم خیلی خوب بود افکار و احساساتمم خوب بود ولی بعد یه سال یهو فهمیدم مامانم یه بیماری خیلی بد گرفته که نمیخوام اسمشم بگم عملا دکترشم امیدی بهمون نداد نمیدونم چرا این وارد زندگیم شد نه میتونم بپذیرم نه هضمش کنم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...