2777
2789
چجوری مثلا تصورش میکردی یا تکرار میکردی چون منم تصور سازی میکنم

مث یه فیلم تصورش میکردم 

تک تکشون برام اتفاقات افتاد 

اونی که تو شکم مادرش قلبش تشکیل نشد و سقط شد زندگی رو‌ برد:))    (درخواست دوستی قبول نمیکنم ، آقایون در تاپیک هام شرکت نکنن ، تاپیک زدم نصیحت نمیخوام پس لطفاً نه اعصاب خودتونو خورد کنید نه اعصاب منو تا وقتی که خودم ازتون راهنمایی نخواستم اصلا به خودتون این اجازه رو ندید که نصیحتم کنید!دیگه سایت نمیام خدافظ)
کسی اینجا به چشم زخم اعتقاد داره 

چشم زخم هم  به عقیده من دقیقا همون انرژی منفی هست که بهمون ارسال می‌کنند که باید با انرژی های مثبت خودمون دفعش کنیم

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقاً بستگی داره چطوری فکر کنیم  و از اون افکارمون چه حسی بگیریم !  این که میگیم خدایا ...

اگر فکرت رو جوری تنظیم کنی که لایق ثروت وسلامتی و موقعیت های عالی هستی حتما به دست میاری,البته علاوه بر تفکرات ما,اعمال خوب وبد ماهم فرکانس میفرستن ,مثل کینه ورزی یا حسادت وغیره

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
فرزندم یواشتر چه خبره این حجم از سوال .بله همه چیز در جهان دارای انرژی و ارتعاش هست کلام ما افکار ما ...

درود بر شما 

فقط عنوان رو خوندید یا مطالب رو هم خوندید 

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....

از این حرفا زیاد شنیدیم ولی به نظرم چرته چرتم نباشه تاثیرش انقد نیس و از این گذشته افکار و احساسات ما دست خودمون نیس وگرنه کلا خاموشش میکردیم راحت میشدیم 

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
سایت مشکل داره درخواستای دوستیم جوابش نمیاد اگه میشه کانال تلگرامشو بده

توی تاپیکم برای یکی فرستادمش 

اونی که تو شکم مادرش قلبش تشکیل نشد و سقط شد زندگی رو‌ برد:))    (درخواست دوستی قبول نمیکنم ، آقایون در تاپیک هام شرکت نکنن ، تاپیک زدم نصیحت نمیخوام پس لطفاً نه اعصاب خودتونو خورد کنید نه اعصاب منو تا وقتی که خودم ازتون راهنمایی نخواستم اصلا به خودتون این اجازه رو ندید که نصیحتم کنید!دیگه سایت نمیام خدافظ)
به قانون فرکانس و ارتعاش و باور خیلی متعقدم  هر شب قبل خواب تو ذهنم سناریو میچیدم همش برام اتف ...

درود بر شما 👌

موفق و پیروز باشی 

بستکی داره بد رو چی معنا کنیم ؟  موقعیت های بوده که ما به گفتیم بد ولی در واقع پیش زمینه ی موق ...

خودمو مثال میزنم بد یعنی داخل خانواده ای بدنیا بیای ک مشکل بارداری دارن بدون استثنا. باردار هم بشن یه چیز ک اون جز سلامتی باشه از دست میدن... مگر آدمی ازدواج نمیکنه برا حفظ بقا. بنظر شما کی حاضر میشه با همچین دخترهای ازدواج کنه. این بد نیست. پس چیه

با استاد خاصی هم کار میکنی من عاشق عرشیانفر هستم هرروز صبحمو با ویسای اون شرو میکنم

اوممم آره 

یه پدر مسیحی بود که پکیج مدیتیشن و پاکسازی ازش خریداری کردم و چن ماه زیر نظر اون بودم 

هواپونوپونو ، ایموشن کد و ای اف تی معجزه میکنن توی زندگیت🦋

برا من فرستادی قبلا اما باز نشد تو یوتیوب

https://t.me/wonder_exercise

اگر فکرت رو جوری تنظیم کنی که لایق ثروت وسلامتی و موقعیت های عالی هستی حتما به دست میاری,البته علاوه ...

دقیقا همینطوره و تو مطالب هم عرض کردم افکار ما شروع کننده اعمال  ما هست  و این چرخه اتفاقات رو رقم می‌زنه که اعمال ما هم دوباره افکار ما رو تحت تاثیر قرار میده 

و اگر روی موج مثبت باشیم اتفاق های خوبی میفته!