2777
2789
منم خیلی به این چیزایی که میگی باور داشتم هر روز مدیتیشن میکردم یه سری انرژیا رو واقعا حس کردم که بر ...

اون اتفاق زندگی مادرت هست 

درسته تاثیرش روی زندگی تو ام داره 

من ۸ سالم بود پدرم مریض شد 

بستری شد 

مرگ مغزی شد و فوت کرد ! 

یه پروسه چند ماهه بود 

و مرگ پدرم تو بچگی ! 

درسته سختی ها و حسرت ها  و کلی چیزایی دیگه که حتی نمیتونی فکرش رو کنی به همراه داشت 

ولی تمام سختی های گذشته ای که بخاطر نبود پدر کشیدم 

عامل اصلی قوی شدن  فکر و روح و روانم و ... من شد ! 

تا چند سال فکر میکردم من خیلی بدبخت و .. هستم 

فکر کردم بد شانسم 

و تمام فکرم این بود که چرا این بلا سر من اومد 

ولی بعد ها فهمیدم بلا نبود فقط شرایط سختی بود که من و ساخت !!

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....
اون اتفاق زندگی مادرت هست  درسته تاثیرش روی زندگی تو ام داره  من ۸ سالم بود پدرم مریض ...

اصلا نمیخوام من رو بسازه اصلا نمیخوام ساخته بشم فقط میخوام مامانم زجر نکشه نمیدونم چه کنم😭 من با هیشکی درد و دل نمیکردم ولی انقد ناراحتم با غریبه و آشنا حرف میزنم و اشک میریزم اینم بگم مامانمم آدم مثبت و خیلی مهربونیه نمیدونم چرا اینجوری شد

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا نمیخوام من رو بسازه اصلا نمیخوام ساخته بشم فقط میخوام مامانم زجر نکشه نمیدونم چه کنم😭 من با هی ...

می‌دونم چقدر شرایط برای اذیت کننده اس ! 

چون مهم ترین عالم (احساسات) در گیر شده! 

هر چیزی که باید اتفاق بیفته ، میفته ! 

مهم ترین چیز اینه که حس و حالت رو بد نکنی

حتی مادرت هم دوست ندارع حال دخترش بد باشه 

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....
اهان اره وارد شدم ولی یجوریه فقط یوگای صورت نیس

بگرد پیداش میکنی

اونی که تو شکم مادرش قلبش تشکیل نشد و سقط شد زندگی رو‌ برد:))    (درخواست دوستی قبول نمیکنم ، آقایون در تاپیک هام شرکت نکنن ، تاپیک زدم نصیحت نمیخوام پس لطفاً نه اعصاب خودتونو خورد کنید نه اعصاب منو تا وقتی که خودم ازتون راهنمایی نخواستم اصلا به خودتون این اجازه رو ندید که نصیحتم کنید!دیگه سایت نمیام خدافظ)

هیچ پروانه ای بال های خودش رو نمیبینه 

هیچ کتابی نمیتونه خودشو بخونه 

ازین هیچ ها زیاده.......

و خب طبیعتا این ماییم که نمیتونیم خودمون رو ببینیم ؛که چقدر کامل هستیم . اگر به این درجه از دانستن و قبول کردن برسیم سمت هیچ چیز منفی نخواهیم رفت .

من دارم تمرین میکنم آرامش بیشتری دارم . با خودم سر جنگ ندارم . گاهی خوب عمل نمیکنم اما راضیم من بهتر از دیروز خودمم و این عالیه . 

چیزای کوچیک روزمره کنار هم بچینیم میشه یک روز از زندگی  من دیگه خرابش نمیکنم گاهی  فرعی میرم . ولی چشمم ب جاده اصلی  هست.

چت ناشناس دو طرفه داخل کاربریم هست؛حرفی سخنی بود بهم بگو....

هیچ پروانه ای بال های خودش رو نمیبینه  هیچ کتابی نمیتونه خودشو بخونه  ازین هیچ ها زیاده. ...

درود بر تو 👌

مرسی از نظر خوبت

این متن زیبات  رو تو یادداشت هات هم ذخیره کن 😊

استاد خوبی دارم که نشونم داده 🙏🌱🙃

😊خدا حفظش کنه 

موفق باشی 👌

همچین شخصیت و درکی داری مشخصه لایق بهترین ها هستی و به زودی اتفاق های خوب می افته 👌🌹

واسم ازین آهنگا میفرستی؟

آهنگ های مثبت 

همون آهنگ های شادی هستند که با گوش کردن بهش 

حس خوشحالی و شادی میگیری و دوست داری پاشی برقصی 🥴

البته بعضی از آهنگ ها محتوای خوبی ندارن و مصلا شاد هستند 

اونم از روی متنش میشه متوجه شد 

متنش مثبت باشه و از اینا نباشه غمگینه و ریتم شادی داره

میشه علمی، ارتعاش اثبات کنید

اثبات این موضوع کار یکی دو جمله نیست ! 

میتونید تو گوگل چند تا جست و جو کنید قدرت مغز انسان رو کامل با توجه به نوار مغزی و .. متوجه بشید که پژوهشگران در موردش چقدر تحقیق کردن و ثابت کردن و ... 

انسان از در صد خیلی پایین مغز خودش استفاده می‌کنه 

توانایی‌های مغز خیلی بالاس در حدی که می‌تونه حتی برق هم تولید کنه

فیلم ،لوسی رو دیدید؟