2777
2789

بچه ها تا حالا شده از ناراحتی و غم و غصه و استرس به خاطر مشکلات زندگی و شرایط حالتون بد بشه؟؟

تا حالا شده خسته بشین از احساسات منفی و بد؟؟

تا حالا شده تصمیم بگیرین که اگاهانه با وجود داشتن شرایط منفی و مشکلات زندگی خودتون خوشحالی رو انتخاب کنین چون خسته شدین از غم و غصه و ناراحتی؟

یعنی میشه؟؟ امکانش هست ادم موفق میشه؟؟

میدونین هیچکسی تو این دنیا بی غم نیست، هرکی یه ناراحتی بالاخره تو دلش داره، ولی من به این فکر میکنم که مگه قراره چقدر عمر کنیم که همش باید با غم و غصه و بدبختی بگذره؟؟

وقتشه که تصمیم بگیریم اگاهانه شادی رو انتخاب کنیم و بیخیال سختیا و مشکلات بشیم

بنظرتون میشه؟؟

ت اولین بحران بد زندگیممم 

ی روز و نصفی حالم بد بود 

ولی بعدش از ت اون حال در اومدم و همه چیو سپردم دست خدام و باورت نمیشه ب حدی اروم شدم ک حد تداره

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین همینکه در روز ی لبخند بزنی این ینی خوشحالی.وقتی ببینی پسرت بچت.ی حرکت بامزه ای انجام‌بده و‌توروبخندونه این ینی خوشحالی.خوشحالی‌ک‌حتما‌نباید با بزن‌برقص.باشه

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.

اون غم و غصه باید حل بشه

اگه دستت به جایب بند نیست و بین زمینو اسمون گیر کردی

برو سمت خدا و ائمه

و برای مشکلات بقیه دعا کن

انشاالله به طور معجزه اسایی همچی حل میشه ..و عمیقن به ارامش میرسی

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

ت اولین بحران بد زندگیممم  ی روز و نصفی حالم بد بود  ولی بعدش از ت اون حال در اومدم و هم ...

برات خوشحالم عزیزم😍اون سپردنه که تا اون حد ارومت میکنه چ شکلیه ، میشه یکم برام توضیح بدی؟

ببین همینکه در روز ی لبخند بزنی این ینی خوشحالی.وقتی ببینی پسرت بچت.ی حرکت بامزه ای انجام‌بده و‌تورو ...

نه بنظرم خوشحالی یه حسه.. که فراتر از یه لبخنده، همه ما یه لبخندو دیگه در طول روز داریم، مهم اینه که ادم عمیقا و از ته دلش شاد باشه

اون غم و غصه باید حل بشه اگه دستت به جایب بند نیست و بین زمینو اسمون گیر کردی برو سمت خدا و ائمه ...

جز خدا که چاره ای ندارم عزیزم❤️🙂

نمیدونم ته دلم هیچ جوره نمیتونه اروم باشه و خوشحال، همیشه یه بغضی دارم که خیلی وقتام دلیلشو نمیدونم چیه😓

نه بنظرم خوشحالی یه حسه.. که فراتر از یه لبخنده، همه ما یه لبخندو دیگه در طول روز داریم، مهم اینه که ...

عزیزم ادم نباید کمالگرا باشه.لبخندعلکی‌ منظورکم‌نیس.

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.
برات خوشحالم عزیزم😍اون سپردنه که تا اون حد ارومت میکنه چ شکلیه ، میشه یکم برام توضیح بدی؟

اره جونم مشکلمم اینه ک طرفی ک همسرم زده بهش با ماشین الان ت اتاق عمله برا کتفش دعا کنین واسش‌

ببین اول از ته ته ته ته دلت گریه میکنی بیشتر از ۲ روز نشه تا خالی شی یهویی نترکی ، ت اون روزا با خودمم حرف میزدم گریم میگرفت اما جلو خودمو نگرفتم تا خوب خالی شم بعد سرمو گذاشتم زمین ب حالت سجده با خدام حرف زدم بستگی ب خودت داره چ جوری بحرفی و هیچ محدودیتی نداره مدل حرفیدنت فقط باهاش حرف بزن بهش گفتم خدا کاری کن من فقط محتاج ت باشم این بنده هات خیلی بدن خیلی کاری‌نکن محتاج اونا بشم کاری کن فقط پیشه ت سر خم کنم ن پیشه بنده هات من جز ت پناهی ندارم پناهم تویی ناامیدم نکن همه چیو سپردم دست خودت میدونم ک حلش میکنی میدونم ک نمیزاری حالم بد بشه اتفاقی سرم بیاد بعده اینا ب حدی دلم روشن ک نگم بهت 

۳ تا نذرم کردم ک ان شاالله ب لطف خدا ن تنها مشکل من بلکه مشکل همه حل بشه ک جلوجلو نذرمو میخوام ادا کنم بهش بگم من نذرمو ادا کردم حالا چشمم ب دستای توئه پرورگارم

اره جونم مشکلمم اینه ک طرفی ک همسرم زده بهش با ماشین الان ت اتاق عمله برا کتفش دعا کنین واسش‌ ببین ...

ان شاءالله که مشکلت حل بشه عزیزم، من مطمئنم خدا انقدر مهربونه که ناامیدت نمیکنه، حتی اگه به ظاهر حل هم نکنه بازم یه حکمتی توشه که بعدها شاید بهش برسی...

خدا خیلی مهربونه، ان شاءالله به دل من و همه ی ادما هم ارامش بده🥺

جز خدا که چاره ای ندارم عزیزم❤️🙂 نمیدونم ته دلم هیچ جوره نمیتونه اروم باشه و خوشحال، همیشه یه بغضی ...

بس برای دیگران دعا کن..تاپیک بزن براشون صلوات یا توحیددبخون بگو اونا هم برای تو دعا کنن

دعا در حق دیگران‌گیراست

من از  همین دعای نی نی سایتی ها خیلی از مشکلاتم حل شده🌺

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

عزیزم ادم نباید کمالگرا باشه.لبخندعلکی‌ منظورکم‌نیس.

اره شاید ریشه مشکلات منم اینه که کمالگرام و از هرچی بهترینشو میخوام،برام دعا کن منم بتونم از ته دلم لبخند بزنم و شاد باشم🌹❤️

ان شاءالله که مشکلت حل بشه عزیزم، من مطمئنم خدا انقدر مهربونه که ناامیدت نمیکنه، حتی اگه به ظاهر حل ...

ان شاالله ان شاالله