2777
2789

خیلیا اینجا لینک گروه میزان تا با کاربرا خارج نی نی سایت در ارتباط باشن

بعد میگن طرف دختره 

حالا از کجا؟ عکس داده ! خب عکسو میشه از نت گرفت

صدا فرستاده؟ خوب به تقلید صدای این اقا دقت کنین هیچ فرقی با دختر نداره

https://www.instagram.com/reel/CvsXTZCKRbx/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه خوبه اونروز ینفر با ادعای دوستی اومده بود میگفت رفتم خونه یه نی نی سایتی چون کمکش کرده بودم ...

اگه راس گفته باشه خیلی حماقت کرده😑

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 
اینکه خوبه اونروز ینفر با ادعای دوستی اومده بود میگفت رفتم خونه یه نی نی سایتی چون کمکش کرده بودم ...

😂😂وایییی😐

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.
عزیزم هر چی باشه یه زن سریع می‌فهمه طرفی که داره باهاش صحبت میکنه قصدش چیه ولی در کل مخالف این گروه ...

یه بیمار جنسی میاد مطالب خصوصی خانما رو میخونه و باهاش خودارضایی میکنه 

نیازی نیس اصلا خودش چیزی بگه یا درخواستی بده

حداقل اینجا قانون داره

نی نی یار داره که جلو خیلی بحثا رو میگیرن

اونجا محدویت نداره براشون

فکر کن اگر اقا باشه  خانومایی که درگیرن باهاش چت کنن و اینا هزاررر جور داستان ممکنه براشون درس ...

بله ممکنه 

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.
فکر کن اگر اقا باشه  خانومایی که درگیرن باهاش چت کنن و اینا هزاررر جور داستان ممکنه براشون درس ...

مخصوصا خانمایی که تا بدنشون یه دونه میزنه بجا دکتر رفتن میخوان عکسشو بفرستن برا بقیه خانما بگن این چیه😑

سلام عزیزم شما درمان شدی؟

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️