2777
2789
عنوان

پاسپورتم اومد توروخدا این چ وعضشه

358 بازدید | 18 پست

چشمام عسلیهتو پاسپورت سبز افتاده😂😂😂😂😂😂😂لبامویه جوری انداخته انگار ژل زدمممم🤣🤣🤣🤣🤣یعنی عاشق  ادارهمهاجرت شدممم180درجه متفاوته عکسم با خودمممممم

6تا تاپیک اول برای من نیست این کاربری رو از یه خانمی گرفتم 🧡تویی که امضامنو میبینی میشه برا خوب شدن حال بد این روزام یه صلوات بفرستی💓  آنقدر در تاریخ گریه کردم ک سلسه ی اشکانیان را دوست دارم....🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سال پیش من میخاستم برم کربلا پاسپورتم ک اومد خال لپمو حذف کرده بودن تو عکس خاک بر سرا

رسیدم سر مرز گیر دادن بم دوساعت داشتم ثابت میکردم اون یارو خودمم عکاس مشکل داشته

مگه حالیشون میشد

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!
من عکس کارت ملیم مثل این خلافکارا سابقه دار افتادم که از تو زندان عکس انداختم.😄

عههه من کارت ملیم نیومده😂😂😂😂😂ولی میگن عکس کارت ملیو بد میندازن

6تا تاپیک اول برای من نیست این کاربری رو از یه خانمی گرفتم 🧡تویی که امضامنو میبینی میشه برا خوب شدن حال بد این روزام یه صلوات بفرستی💓  آنقدر در تاریخ گریه کردم ک سلسه ی اشکانیان را دوست دارم....🙂
چند سال پیش من میخاستم برم کربلا پاسپورتم ک اومد خال لپمو حذف کرده بودن تو عکس خاک بر سرا رسیدم سر ...

منوکلا رنگ چشمامو عوض کرده یعنیااا موندم چی بگم😂😂😂😂امیدوارم تو مرز گیر ندن یا فرودگاه

حالا عکس پاسپورت من یه جوری انداختن که خجالت مبکشم باهاش جایی برم😅

😂منم 180 درجه تغییر دادن مامانم میگه کپ کردی دوربینومیبینی لبات وچشمات چرا اون مدلیه😂😂😂😂😂

منوکلا رنگ چشمامو عوض کرده یعنیااا موندم چی بگم😂😂😂😂امیدوارم تو مرز گیر ندن یا فرودگاه

گیر میدن😐👌🏾

خیلی گاو شدن (دور‌از جون ی سریاشون)

خوش حال نباش دم گیت مرز عذرمی خوام دهنتو سرویس می کنن که خودت نیستی 

به من چه اینا اینطوری کردن😂بخدا نمیدونم چی بگم؟ توگیت گیر میدن؟؟؟ خوب عکس اداره مهاجرت وگذرنامه انداخته ب من چه اونا درس مینداختن

گیر میدن😐👌🏾 خیلی گاو شدن (دور‌از جون ی سریاشون)

یا قمر بنی هاشم 🤦‍♀️ممکنه معتل بشی تو مرز یا گیت بابت این مسخره بازیا؟

یا قمر بنی هاشم 🤦‍♀️ممکنه معتل بشی تو مرز یا گیت بابت این مسخره بازیا؟

خودتیو شانست

یا طرف سرسری ردت میکنه

یا نصف عمرت تلف میشه

به من چه اینا اینطوری کردن😂بخدا نمیدونم چی بگم؟ توگیت گیر میدن؟؟؟ خوب عکس اداره مهاجرت وگذرنامه اند ...

دیگه توی خارج از کشور نمی تونی بگی به من چه برو از ج ا  بپرس. خودت باید جوابگو باشی

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈