6تا تاپیک اول برای من نیست این کاربری رو از یه خانمی گرفتم 🧡تویی که امضامنو میبینی میشه برا خوب شدن حال بد این روزام یه صلوات بفرستی💓 آنقدر در تاریخ گریه کردم ک سلسه ی اشکانیان را دوست دارم....🙂
خودتیو شانست یا طرف سرسری ردت میکنه یا نصف عمرت تلف میشه
یا خدا امیدوارم من مورد اول باشم خوب روانیا چرا عکسو اینطوری انداختن؟؟
6تا تاپیک اول برای من نیست این کاربری رو از یه خانمی گرفتم 🧡تویی که امضامنو میبینی میشه برا خوب شدن حال بد این روزام یه صلوات بفرستی💓 آنقدر در تاریخ گریه کردم ک سلسه ی اشکانیان را دوست دارم....🙂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دیگه توی خارج از کشور نمی تونی بگی به من چه برو از ج ا بپرس. خودت باید جوابگو باشی
خوب الان چی کار کنم عکسو درست کنن؟؟؟
کجا باید برم؟؟
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔