پیاز فراوون تفت بده با چرخکرده توش نمک و فلفل و زردچوبه بزن، سبزی معطر تازه خرد شده، لپه پخته ، برنج و بلغور گندم کمی باهم دیگه کته کن بزار سرد بشه، زرشک خیس شده، همه مواد و همبزن، فلفل ها رو بشور سرشو بزن، توش و خالی کن از مواد پر کن داخل فلفل،
برای سسش: پیاز و تفت بده با زردچوبه، گوجه رنده شده و یکم رب ، تفت بده رنگش باز شد یکم اب در حد دو لیوان بریز ، بجوشه، توش نمک و فلفل و زرشک ابلیمو بریز،
بعد فلفل هارو تو یه قابلمه کنار هم بچین کنارشون خالی نمونه، وگرنه ولو میشه، سس و بریز بزار یک ساعت و نیم بپزه جا بیوفته

