2777
2789

اگ موهاتون سوخته ست هیچکدوم!

چون بوتاکس رو بعنوان درمانی و کراتین رو برای زیبایی پیشنهادمیکنن ولی من تو دوربریام ک این دوتاکارو انجام دادن رضایتی نمیبینم و اون قشنگی و صافی موها صرفا توهمون ارایشگاه بوده براشون.جداازهزینه این کار باید هزینه شامپو و ماسک موروهم بدین ماهیانه.و اینک باعث تحریک چربی کف سر میشه و شستشو می‌طلبه و اگ شنیده باشین اکثرا شاکین بعداین دوتاکار ریزش میگرفتن!ک دلیلش همین کنترل نکردن چربی کف سره! 

اگ صرفا میخواین موهاتون وز نباشه یکی روغن نارگیل+کندشت+رزماری ترکیب کنین بزنین 

و واسه شامپو هم ک خاصیت تمیزی و نرمی مورو یجابهتون میده شامپو لروکس!!!۵۰۰گرمه خیلی بصرفه ست و قیمتش ۴۰هزارتومن

.تاپیکای من برای باقیات صالحات نوشته شده که بعدازهربارخوندن شمابرای روح اون شخصی ک مدیونشم وحقی ب گردنم داره فرستاده میشه باورکنین چاره ای جزین برام نمونده باید حق اون ادم روبجابیارم تاخداازم بگذره.کنجکاوشدین واسه تاپیکام ی تسبیحات اربعه بگین بیایین تو.هرکس روزی ده مرتبه تسبیحات اربعه سبحان الله والحمدالله ولااله الاالله والله اکبر رو بخونه روز قیامت مثل لشکر بزرگی از خیرونیکی وحسنه پشت سرش راه میفتن وتنهاذکریه که باقیات صالحات میمونه براتون.
اگ موهاتون سوخته ست هیچکدوم! چون بوتاکس رو بعنوان درمانی و کراتین رو برای زیبایی پیشنهادمیکنن ولی م ...

ممنون عزیزم از راهنماییتون 

خدایا بابت همه داده هایت شکر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.