2777
2789
عنوان

مادرشوهرم یه چیزی گفت موندم بهش چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 69 پست

مامانت اشتباه جواب داده

باید میگفت ما همچین رسمی نداریم حلقه و ساعت فقط می خریم با رخت داماد

ملت چه پر رو شدن!

جهیزیه شرعا و قانونا برعهده مرده

منتهی ما ایرانیا همیشه عن ترین رسومات میندازیم گردن خانواده بدبخت عروس سیسمونی عیدی پاگشاد کوفت...

قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویایی‌مان را بسازیم، افسوس... 😔💔

ما رسم داریم انگشتر میخریم 

البته موقع عروسی من مادرشوهرم اینا پول زیادی ب طلا نمیدادن متاسفانه😕 ماهم اندازه ی ده گرم طلا پول دادیم بهشون به جای انگشتر داماد که بزارن روی سرویس طلای  من  

ب جاش‌دوتا انگشتر نقره براش خریدیم☹️

و ما توفیقی الا بالله🤍✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه حلقه آره خریدیم 

نکنه توقع داره یه نیم ست بخرید واسه داماد عین هندی ها گردنی و دستبند ببنده

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
بخدا نمیدونم میگ شماهم باید احترام بذارید

👍🤣 ازینا بهش میدادی

دانشجوی پزشکیم، از قبل کنکور هم اینجا بودم، دانشجو بودن و اینجا عضو بودن باهم منافاتی نداره😁 هر وقت بتونم سر میزنم به اینجا چیزای خوبی ازش یاد گرفتم❤️ عاشق مرلین مونرو و گربه هام😍
یاد مادر شوهرم افتادم ک میگفت باید واسه پسرم بعنوان نشون یه انگشتر بخری

میگفتی اشتباه گرفتی من پسرتو نشون نکردم😂

یه چاق خوشحال بهتر از یه سیس پک افسردس🍟مامان یه دختر 2 ساله شیطون تنهاارثیه ای که برای بچه‌م دارم یه لیست بلند بالا از فیلمای کره ای که دیدمه اولین بار که فهمیدم عاشقشونم وقتی بود که نقش اول سریال به اسم گیلدونگ بود  از تلویزیون پخش میشد و من با گوشی نوکیا کشویی از تیتراژ پایانی فیلم گرفتم و همیشه با اشک اونو نگاه میکردم همینقد تبااااه   عاشق سبک زندگیشونم خصوصا غذاهاشون آخ نگم از ترکیب کیمچی  نودل 😭🍡🍜🍱   راستی اسم کاربری هاتون معمولا تو ذهنم نمیمونه ( 🐠) پس تعجب نکن اگه یه جا مود بودم یه جا مهربون طبق حرفی که زدی نظرمو میگم! 

ما رسم داریم عروس واسه داماد به پلاک زنجیر طلا میگیره سر عقد میندازه گردنش

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤