2777
2789
عنوان

مادرشوهرم یه چیزی گفت موندم بهش چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 69 پست

ما رسم داشتیم یه دستبند چرم طلا و یه زنجیر میخرن واسه داماد تازه عقد کردن ولی با اینکه خانواده عروس وضعشون خوبه اصلا حرفی از همچین رسمی نزدیم

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻

وااا چه مسخره ... من جای مامانت بودم می گفتم هم دختر بدیم هم طلا؟؟؟ چه خبره؟ چرا باید به دوماد طلا داد؟ ما اصلا زیر لفظی هم نمی دیم به دوماد ... مگه دوماد باید بله بگه؟ دومادارو پررو نکنید . من همیشه بابام می گفت آدم هم دختر بده هم جهاز بده؟ البته به شوخی میگفت . بعد فوت کرد عروسیمو ندید ولی شوهرم نذاشت ما جهاز بخریم گفت من بدم میاد خودم میخوام بخرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وااا چه مسخره ... من جای مامانت بودم می گفتم هم دختر بدیم هم طلا؟؟؟ چه خبره؟ چرا باید به دوماد طلا د ...

مامانم متاسفانه زیاد زبون باز نیست

الانم اومده نشسته میگه نداریم چیکار کنم😭😭دلم سوخت

مامانم متاسفانه زیاد زبون باز نیست الانم اومده نشسته میگه نداریم چیکار کنم😭😭دلم سوخت

تقصیر توعه ... بهش بگو اون گاوه نمیفهمه . شما اصلا وظیفه ندارید اخه ... بابت چیزی که آدم وظیفه داره باید ناراحتی کنه نه واسه چیزی که اصلا وظیفش نیست

تو خانواده مادری من رسم نیس اما تو خانواده پدری واسه داماد زنجیر میخرن

بحث رسم نیست عزیزم

بحث اینه من خانوادم سر جهیزیه من خیلی پاشون افتاد الان دیگه واقعا هیچی ندارن بخان طلا بخرن برا داماد

بحث رسم نیست عزیزم بحث اینه من خانوادم سر جهیزیه من خیلی پاشون افتاد الان دیگه واقعا هیچی ندارن بخا ...

خب ببین وقتی که مادر شوهرت اینقدر رک و پروو تشریف داره بنظرم شما هم نباید باهاش تعارف داشته باشید و خیلی راحت بهش بگو ما هر چقدر داشتیم دادیم واسه جهیزیه نمی تونیم طلا بخریم یا مثلا بگو ما رسم نداریم طلا واسه مرد حرومه و از این جور چیزا