2777
2789
عنوان

من شوهرم خیلی اذیتم کرده

469 بازدید | 27 پست

چند روز قصد جدایی دارم نمیزاره خیلی اذیتم کرده خیلی گریه م انداخته خیلی دلمو شکسته خیلی کارها باهام کزده . الان همش پیام میده میخوام ببینمت من دوستت دارم نمیتونم بدون تو ‌‌بعد میزنن سرش میاد میگ میکشمت ابروتم میبرم چیزی برام نذاشتی هیچی برات نمیزارم😭 من دوسش ندارم دیدنش حالمو بد میکنه داشتنش عذابه براک ازش سزدم چکار کنم ولم کنه😭😭😭😭

کاربری دست دو نفر♥️کاربری سومهه♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه واقعا دیگه نمیخواییش برو درخواست طلاق بده

اره نمیخوامش پیام میده نیایی خودمو میکشم و از این حرفا خیلی تهدیدم داره. حتی ازشم دورم باعث عذابمه

خدا کمکت کنه آبجی 

جدایی خیلی سخته 😔💔

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
خدا لعنتش کنه‌. چه دیوونه ایه‌. اگه خانوادتدحمایت میکنن اصلا خر نشی بریا‌. یهو بزنه بکشتت‌. یه مدتم ...

دقیقا گفت قسم خورد وای بحالت پاتو بزاری بیرون شده کلیه هامم میفروشم طلاقت نمیدم یکی میگیرم در خانه وایسه

اره نمیخوامش پیام میده نیایی خودمو میکشم و از این حرفا خیلی تهدیدم داره. حتی ازشم دورم باعث عذابمه

خب بکشه 

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

من ب شوهرم گفتم اگه بری خبر مرگمو بسنوی 

ولژ بهم گفت ب من ربط نداره برام مهم نیست 

هه خدا لعنتش کنه لاشیو خیلی بهم بد کرد 😖

خیانت کرد

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
من ب شوهرم گفتم اگه بری خبر مرگمو بسنوی  ولژ بهم گفت ب من ربط نداره برام مهم نیست  هه خد ...

😭من گفتم نکش ولی نمیام دوستم داری ولم کن از دیشب همش پیام میده مخم درد میکنه چشام درد داره انقد گریه کردم 

شما کلا مهر طلبیا. به جهنم. چرا برات مهمه خانوادش چی بگن دربارت‌. بذار بد بگن نفرین کنن‌. نفرین ناحق نمیگیره‌. الان اگه بگی تهدید میکنه اذیت میکنه چه غلطی میکنن برات. فقط غصه پسر عوضیه خودشونو میخورن پس

😭من گفتم نکش ولی نمیام دوستم داری ولم کن از دیشب همش پیام میده مخم درد میکنه چشام درد داره انقد گری ...

🥺💔خوبه وجدان داری تو عزیزم من ک چکارا باهام کرد تاپیکام هست😔

چرا دوسش نداری؟