2777
2789
عنوان

حالم بده..

85 بازدید | 8 پست

سلام شبخیر راستش یه بغض بدی دارم و گریه نمیاد کسیو ک دوسداشتم با تمام اشتباهاتش بخشیدم و بارها فرصت دادم ولی امروز بکل منو یادش رف یه پیام ندادش تا الان منم عصبی شدم دعوا کردم هرچی بود گفتم و اونم گف حالو حوصله نداره من حالم خوب نی فردا حرف بزنیم گفتم حرفی نیس باید تموم بشه اونم گف موفق باشی تا خودمو اصلاح نکردم نه میام پیش تو نه هچکس دیگ شبخیر همینقد راحت آدم کسیو ک عشقش میدونه میزارهو میره آخه این برا عشق قبلیش تمام محبتش می‌ریخت شاید بعضی وختا عاشقانه صدام میکرد ولی نگف دوستت دارم خیلی چیزا موند رو دلم و رف🥺🥺🥺🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دقیقا مث تو شدم همین امروز خیلی بده حالم

خیلی حال بدیه با تمام وجودم میدونم چی میگی وختی انق دستو پا بزنی طرف حتا روشم برنگردونه ک هیچ بعد میگه مگه من گفتم کاری کن

خیلی حال بدیه با تمام وجودم میدونم چی میگی وختی انق دستو پا بزنی طرف حتا روشم برنگردونه ک هیچ بعد می ...

تجربه میشه ولی خیلی سخته واقعا نمیخام برم تو رابطه ای 

پسرا خیلی توقع دارن فک کردن زن گرفتن😑😑

مجازی باهاش دوست شدی؟

نه همکارم بود ۴ ماه بیشتر فق  تلاش کرد دلمو بدست بیاره بهش اوکی بدم با کلی سختی به اینجا رسیدیم یسال باهمیم حتا با دلش نمیومد دعوا کنه همچیو با رفتارش بهم نشون میدادش ولی دوماهه مث بیخیالا رفتار میکنه