2777
2789
عنوان

قارچ پوستی کشاله ران

866 بازدید | 6 پست

بچها تا حالا کسی درگیر شده؟کسایی که درمان شدن میشه از تجربیاتشون بگن من وااااقعا دیوونه شدم اصلا نمیدونم کجا آلوده بود که گرفتم شش ماهه درگیرم روزی دو سه بار میرم حمام پماد هارو استفاده میکنم قرص میخورم ، نوره زرنیخ دار استفاده کردم گوگرد زردو دنبه استفاده کردم هیچی فایده نداره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دارم ۲ساله.هر کار میکنم خوب نمیشه زندگیم مختل شده افسردگی گرفتم بخدا یه دکتر زنان نمیتونم برم رو ...

سلام من رفتم دکتر پوست خدا خیرش بده خیلی کمرنگ شده حیللللی بهتر شده ازتون میخوام شمام حتما بری پیش دکتر خجالتو بزار کنار دکتر به من گفت دیرتر میومدیدممکن بود قارچ میرفت تو رحمت و خیلی خطرناک میشد و کار به عمل میکشید تا کار به جاهای باریک نکشیده حتما برید دکتر پوست

سلام من رفتم دکتر پوست خدا خیرش بده خیلی کمرنگ شده حیللللی بهتر شده ازتون میخوام شمام حتما بری پیش د ...

من رفتم دکتر خوب میشه باز برمیگرده.میشه بگی چه دارو هایی استفاده میکردی؟

سلام گلم من برای تیرگی های بدنم مثل بیکینیم و زیربغلمم لیزر ژولیت انجام دادم تو شیراز توی کلینیک لیانا ایدیشو میزارم خودت ببین کارش عالیه توی یه جلسه کلی روشن شد بیکینیم. دکترمم خانم عباسی بود کارش عالیههه اینم شمارش ۰۹۱۷۵۱۳۳۳۸۶

@liana_._clinic