2777
2789
عنوان

کاش اینجور آدما مهمون دعوت نکنن.

357 بازدید | 27 پست

وااای چقددد اعصابم خورد شد .

یکی از دوستام هست ک خودش خیلی دست و دلبازه، اما خانوادش اینطوری نیستن اصلاا

یعنی حس میکنم لیوان آب هم ک بخورم دارن حساب میکنن چقدر شده

همیشه سعی میکنم خونشون نرم ، یعنی یا دعوتش رو محترمانه رد میکنم،  یا میگم فلانی تو بیا خونمون و....

این بار از یک هفته قبل هی میگفت بیا و کسی خونمون نیست و...

هرررر چقدر گفتم نه و بهانه آوردم نشد و قبول نکرد. 

الان دارم تایپ میکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت متوجه نشدم رفتار این قشر رو 

خودشون اذیت نمیشن؟

البته نمیشه قضاوت کرد شاید ندارن 

میگن زمانی که حضرت موسی به کوه سینا میرسه،خطاب به خداوند میگه:اَرَنی به معنای ببینمت،درجواب میشنوه :لَن ترانی،هرگز نخواهی دید.حالا سعدی با نگاه عاقلانه میگه:چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیارزد این تمنا به جواب لن ترانی!.حافظ به این مسئله نگاه عاشقانه داره:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر تو صدای دوست بشنو نه جواب لن ترانی:).اما مولانا.. وای از مولانا🥹:ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد تو که با منی همیشه چه تری چه لن ترانی❤️خداجون قربون کرمت دست همه بنده هاتو محکم بگیر مثل همیشه:)

از صبح تا شب باهم بودیم 

خودم خوراکی خریدم و رفتم ک زشت هم نباشه

وقتی رسیدم مامانش هنوز نرفته بودن ، از دستم نایلون رو گرفت و تشکر کرد و گذاشت داخل کابینت ، وای من آبببب شدمممم😂😂😂😂

بدترین قسمتش ناهاره

هیچ وقت متوجه نشدم رفتار این قشر رو  خودشون اذیت نمیشن؟ البته نمیشه قضاوت کرد شاید ندارن  ...

میدونی همش به نداری نیست یه عادته 

عادت کردن حالا یا به سبب زندگی گذشته سختی که داشتن یا هر چیز دیگه این عادت اذیت کننده رو دارن 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
از صبح تا شب باهم بودیم  خودم خوراکی خریدم و رفتم ک زشت هم نباشه وقتی رسیدم مامانش هنوز نرفته ...

برای منم خیلی پیش میاد دوستم منو دعوت می‌کنه بعد میگه شام بگیر یا میرم خونشون اینطور میگه شام سفارش بدم ؟ میگم بده بعد غذا ک میرسه میگه کارتت رو بده هر سری همینه هم برای خودش و هم مامانش باید غذا بگیرم تازه بیرون باشم ممکنه بگه وسایل بگیر بیار یا پول میگیره ازم 

دختر پاییزی .وزن اولیه ۶۵ وزن هدف ۵۵  
برای منم خیلی پیش میاد دوستم منو دعوت می‌کنه بعد میگه شام بگیر یا میرم خونشون اینطور میگه شام سفارش ...

وا قطع رابطه کنی برات بهتر نیست؟؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من با این جمله زندگی میکنم:زور خدا از همه بیشتره😊  فاطمه هستم اپراتور لیزر 
از صبح تا شب باهم بودیم  خودم خوراکی خریدم و رفتم ک زشت هم نباشه وقتی رسیدم مامانش هنوز نرفته ...

اینو اگه باور نکنید حق داریددد😂

ظهر ک شد ، دوستم گفت آره دیشب مهمونی بوده خونه فامیل ما و من نرفتم و غذامو دادن مامانم آورده 

ظرف رو باز کرد دیدیم ی دونه وای وای ی دونههه کتلت بود و سبزی 😂😂😂

و از خجالت جفتمون نگاه کردیم به هم و نون و سبزی خوردیم 

گرسنه بودمااااا ۹ ک رسیدم خونه خودمون نمیدونستم چطوری حمله کنم به غذا

من مشکل قند خون هم دارم واقعاااا اذیت شدم از ۱۰ صبح تا ۹ شب با یکم نون و سبزی کاااش اگه شرایطش براتون مهیا نیست کسی رو دعوت نکنیددد

هیچ وقت متوجه نشدم رفتار این قشر رو  خودشون اذیت نمیشن؟ البته نمیشه قضاوت کرد شاید ندارن  ...

واقعا برای خودمم سوال بود من الان میرم خونه تو چ غلطی میکنی تو این زندگی ، چطور زنده ای