2777
2789
عنوان

کاش اینجور آدما مهمون دعوت نکنن.

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 27 پست
تازه قسمت جالبش اینه ک دوس دختر دوس پسر سابقمه چند بار باهاش قطع رابط کردم و ازم ۶ سال بزرگتره

خوب تحمل داری با اینجور افراد دوست باشی بدم میاد هاااا از این شخصیتا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من با این جمله زندگی میکنم:زور خدا از همه بیشتره😊  فاطمه هستم اپراتور لیزر 
واقعا برای خودمم سوال بود من الان میرم خونه تو چ غلطی میکنی تو این زندگی ، چطور زنده ای

عادت دارن اینجور افراد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من با این جمله زندگی میکنم:زور خدا از همه بیشتره😊  فاطمه هستم اپراتور لیزر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا شما که مهمان بودی ولی بعضیا یجوری رفتار کردن که واقعا دوس ندارم مهمان بیاد یا مهمونی بدم دعوتشو ...

واقعا بعضی از افراد شعور مهمون داری و مهمونی رفتن ندارن

وای درک میکنم قشنگ چقدرررر شرایط مضخرفیه

من اصلا نمیتونم درک کنم خب من مهمون چرا باید شام دو نفر دیگ رو بخرم ؟ چرا باید ب دختری ک ازم بزرگتره و شاغله پول بدم ؟ چند روز پیش ب من زنگ زده میگه میشه پول بدی بهم من برای مامانم پیتزا بگیرم؟ یا خونشون بودم ازم پول گرفت برای مادر دوس پسر سابقم روسری بگیره من کار هم نمیکنم 

دختر پاییزی .وزن اولیه ۶۵ وزن هدف ۵۵  
دیگه یه املت ک میتونست درست کنه 🤦‍♀️🤦‍♀️

اون لحظه خودمم گفتم کاش بگه بیا نیمرو بخوریم ، نمیدونم چرا هیچ کاری نکرد گفتم من مشکل قند خون هم دارم دیگه آخراش خیلی علنی داشتم میلرزیدم

اون لحظه خودمم گفتم کاش بگه بیا نیمرو بخوریم ، نمیدونم چرا هیچ کاری نکرد گفتم من مشکل قند خون هم دار ...

متاسفانه  دوستت چون تو خانواده ش دست و دلبازی و طریقه پذیرایی از مهمون رو ندیده یاد هم نگرفته اینجور وقتا باید چیکار کنه

🥰