phoebesa مدیر استارتر عضویت: 1400/12/21 تعداد پست: 1045 عنوان چالش / بگید چجوری با همشر یا پارتنرتون اشنا شدین♥️😍 369 بازدید | 37 پست جالب باید باشه نحوهاشناییها و اینکه کجا قسمتت شده 1402/06/07 | 19:43 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاید_کنکوری عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 6373 سینگلم افتخار میکنم خخخ ح دیگه هیچ امیدی به زندگیندارم:) میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟ کاربری دست دو نفر هستش.
thunder1400 عضویت: 1401/05/25 تعداد پست: 4456 روز اول دانشگاه دیدم عقب نشستهخیلی زیبا بودجذاب و خواستنیو دیگه یادم نمیاد چون از خواب پریدم 🌷🌷👏
fatemah820 عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 1263 سروش نه خودخورم ، نه کَس دهم ؛ گَنده کنم به صگ دهم نه نه خودم میخورم کتاااااابببب خوب پیشنهاد بده ، تیکرهدفه
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13261 مشترک مورد نظر (آخایی ماخایی، حضرت یار، شوشو) در دسترس نمی باشد. 😐✌ 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
گم_بواش عضویت: 1402/05/26 تعداد پست: 198 با پارتنرم تو تولد داداشِ رفیقم آشنا شدم؛))))خیلی دوسش میدارم مازندران وَطَنَم🤍
ممد_نمکی عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 25568 یه جورایی رابطمون مجازی بود شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13261 روز اول دانشگاه دیدم عقب نشسته خیلی زیبا بود جذاب و خواستنی و دیگه یادم نمیاد چون از خواب پریدم اسمشم آرتین بود؟ 😂 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
anesherliتعلیقی عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 7937 درمدرسه و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
شکلات__فرانسوی عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 3839 اشنایی جالب میخوای⬅️رمان به نظرت غیرت واقعی این نیست؟لعنت هم به این هم به اون که میگید این نیست
کرچیخان عضویت: 1402/03/11 تعداد پست: 2129 روز اول دانشگاه دیدم عقب نشسته خیلی زیبا بود جذاب و خواستنی و دیگه یادم نمیاد چون از خواب پریدم 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐بد خورد تو حالم
elham_qr عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 12654 سرکار و دو تا شام کاری بعد هی نخ داد منم نخا رو گرفتم اینم بگم هامن قبل خودش با داداشش دوست بودم (دوست کاری و معمولی)داداشش هم در رسوندن نخ ها به من نقش چشم گیری داشت