بزخلاف اینکه اصلا خوشم نمیاد از اینکه فاز غم بگیرم ولی واقعا این روزا حالم خوب نیس.....نمیدونم ترس هامه که نمیزاره ازین روزا بگذرم یا ناامیدیم......عین احمقا منتظر نشستم تا یکنفر بیاد و ارامشو دودستی تقدیمم کنه.....
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...
مراقب باش اون یه نفر نیاد گند بزنه به همین حالت جهنمیش کنه . عین من که بعد از پر کشیدن مادرم طرف ولم کرد . با ترس هات روبه رو شو نزار به یه بیماری تبدیل بشه و اذیتت کنه
منم هانی فیلم دیدن و کتاب خوندن عالیه کتاب خوب خواستی رمن در خدمتتم
بگو
لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟