اون دو سال بزرگتر از منه، ب این ی نفر خیلی حسودیم میشه خیلیییییی، چون هم سن هم بودیم همیشه منو اونو مقایسه میکردن، وضع مالی پدر اون خوب نبود ولی پدر و مادر من خوب بودن، من دختر محجبه و سر ب زیر و ارومی بودم اون دختر ازاد و راحتی بود و خیلیم سرکش بود، با خیلیا دوست بود و پسرارو مث کف دستش میشناخت ولی من بااولین پسری ک اومد تو زندگیم ازدواج کردم، خانوادش ب هیییییچ عنوان بهش اهمیت نمیدادن برای خواهر بزذگش و برادر کوچیکش همه چی میخریدن ب این ک میرسید میگفتن برو کار کن یا میگشتن قیمت پایینشوواسش میخریدن، اینم بگم ب شددددددت خودشو خانوادش بدجنسن، هرکس هر پیشرفتی میکرد اینا از حسودی میترکیدن و هزار تا حرف پشت طرف میزدن حتی خودم ک ازدواج کردم فقط و فقط این دختر خاله میدونست ک من با شوهرم دوست بودم ولی چون خودش ب دوست پسراش نمیرسید ب همه گفت ک ما دوست بودیمو ابرومو برد. همیشه حسرتمو میخورد و ب زبون میاورد ک خوشبحالت بخاطر اخلاق خودتو شرایط خانوادت حتما شوهر خوبی گیرت میاد، حالا من چی دارم؟؟ ۲۰ سالگی ازدواج کردم ی خونه ک مستاجرم، ی شوهر بداخلاق و بد دهن و بد بو، خانواده شوهری ک ۵ ساله باهام قهرن چون نمیذارم شوهرم از دهن منو بچش ب نه و بریزه ت حلق اونا، ولی اون تو ۲۸ سالگی ازدواج کرد خانواده شوهرش ادمای ابرودار و باکلاس و فوق العاده با شخصیت، شوهرش خوشگل و باشخصیت واقعا با شخصیت ک با اخلاقای این دختر ساخته
خدایار مُویه چه حاجت خلق کاربری سوممه😑 دوتای قبلی رو بدون هیچ دلیلی تعلیق کردن😒 ولی من اهل التماس ب نی نی یار نیستم😏 اگه اینم تعلیق کنن دیگه نی نی سایتوحتی از تاریخچه گوگل پاک میکنم 😎🫵🏼
این تجربه من با سی شش سال سن همیشه تو دلت برای همه خوب بخواه خدا بهترینا رو برات میخواد
نمیدونم واسه این ی نفر واقعا نمیتونم، چون حتی حامله ک بودم خیلی اذیتم کرد عمدا ی چیزایی میگفت ک من بترسمو استرس بیوفته وجودم، خیلی بدجنسه خیلیییی، جای تبریک گفتن پیام میداد استرس مینداخت تو جون من، ب همه ام میگفت عمدا اینکارو کردم چون از فلان کارش ناراحت بودم، دارم میگم ابروی منو پیش همه بذدبعد بعضیا میگن تو حسودی و برات متاسفم و فلان، من برام مهم ک کسی نفهمه ک ۵ سال دوستیموپنهون کردم اما این ابرومو برد، هرچی پیشش گفته بودمو ب همه گفت، پس جوابه این کاراش چی میشه من همیشه بدبختیمو از این میبینم ک با مادر همسرم راه نیومدم درحالیکه اونا واقعا منو اذیت کردن باز خودمو مقصر میدونم بعد اینجور ادما تاوان نمیدن راحتم پیشرفت میکنن
خدایار مُویه چه حاجت خلق کاربری سوممه😑 دوتای قبلی رو بدون هیچ دلیلی تعلیق کردن😒 ولی من اهل التماس ب نی نی یار نیستم😏 اگه اینم تعلیق کنن دیگه نی نی سایتوحتی از تاریخچه گوگل پاک میکنم 😎🫵🏼
محجبه و سر به زیر بعد با همسرت دوست بودی؟ به نظر من رو خودتت کار کن حسادتت رو درست کن شاید ه ...
یعنی نمیشه یکی محجبه و سر ب زیر باشه و با کسی ک میخواد باهاش ازدواج کنه دوست باشه،؟ مگه همه دوستیا ب جاهای باریک میکشه؟؟ میشه ارتباط داشته باشی ولی حلال من ۵ سال با شوهرم بودم دسته همو نگرفتیم حتی، الانم محجبه نیستم اصلا ولی اون موقع ها اینطوری بودم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سر به زیر بودن فرق می کنه من نمیگم که هر کسی که دوست شدحد و مرز دوستی رو از بین برده اما حرف ...
سر ب زیر بودن از نظر من معنیش اینه ک حیا داشته باشی و تن ب هرکاری ندی و چشمات هیز نباشه ن اینکه با هیچکس وارد رابطه نشی حتی همین دختر خالم از نظر من خراب و اینا نبود چون انتخاب خودش بود این نوع زندگی ولی من از این ناراحتم ک من حواسم ب خیلی چیزا بود و نتیجش این شد ک با یکی ندیده و نشناخته ازدواج کردمو اون انقدر ک دیده بود و شناخته بود بهترینو انتخاب کرد، بعدم از نظر من دوستی حلال بدون رابطه جنسیه و حرام با رابطه جنسی میتونی نظر منو قبول نداشته باشی ولی زیر پستی ک من دارم از دردم میگم این حرفاتون چ معنی میده نمیدونم