2777
2789
عنوان

دختر خالم رنگ کار مو شده دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 33 پست
این تجربه من با سی شش سال سن همیشه تو دلت برای همه خوب بخواه خدا بهترینا رو برات میخواد

نمیدونم واسه این ی نفر واقعا نمیتونم، چون حتی حامله ک بودم خیلی اذیتم کرد عمدا ی چیزایی میگفت ک من بترسمو استرس بیوفته وجودم، خیلی بدجنسه خیلیییی، جای تبریک گفتن پیام میداد استرس مینداخت تو جون من، ب همه ام میگفت عمدا اینکارو کردم چون از فلان کارش ناراحت بودم، دارم میگم ابروی منو پیش همه بذدبعد بعضیا میگن تو حسودی و برات متاسفم و فلان، من برام مهم ک کسی نفهمه ک ۵ سال دوستیمو‌پنهون کردم اما این ابرومو برد، هرچی پیشش گفته بودمو ب همه گفت، پس جوابه این کاراش چی میشه من همیشه بدبختیمو از این میبینم ک با مادر همسرم راه نیومدم درحالیکه اونا واقعا منو اذیت کردن باز خودمو مقصر میدونم بعد اینجور ادما تاوان نمیدن راحتم پیشرفت میکنن

خدایار مُویه                          چه حاجت خلق                      کاربری سوممه😑 دوتای قبلی رو بدون هیچ دلیلی تعلیق کردن😒 ولی من اهل التماس ب نی نی یار نیستم😏 اگه اینم تعلیق کنن دیگه نی نی سایتو‌حتی از تاریخچه گوگل پاک میکنم 😎🫵🏼
محجبه و سر به زیر بعد با همسرت دوست بودی؟ به نظر من رو خودتت کار کن حسادتت رو درست کن  شاید ه ...

یعنی نمیشه یکی محجبه و سر ب زیر باشه و با کسی ک میخواد باهاش ازدواج کنه دوست باشه،؟ مگه همه دوستیا‌ ب جاهای باریک میکشه؟؟ میشه ارتباط داشته باشی ولی حلال من ۵ سال با شوهرم بودم دسته همو نگرفتیم حتی، الانم محجبه نیستم اصلا ولی اون موقع ها اینطوری بودم

خدایار مُویه                          چه حاجت خلق                      کاربری سوممه😑 دوتای قبلی رو بدون هیچ دلیلی تعلیق کردن😒 ولی من اهل التماس ب نی نی یار نیستم😏 اگه اینم تعلیق کنن دیگه نی نی سایتو‌حتی از تاریخچه گوگل پاک میکنم 😎🫵🏼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی نمیشه یکی محجبه و سر ب زیر باشه و با کسی ک میخواد باهاش ازدواج کنه دوست باشه،؟ مگه همه دوستیا‌ ...

سر به زیر بودن فرق می کنه 

من نمیگم که هر کسی که دوست شدحد و مرز دوستی رو از بین برده اما حرف هاس شما تامل برانگیز هست دوستی حلال 

دوستی دوستی هست دیگه حلال و حروم نداره که 

سر به زیر بودن فرق می کنه  من نمیگم که هر کسی که دوست شدحد و مرز دوستی رو از بین برده اما حرف ...

سر ب زیر بودن از نظر من معنیش اینه ک حیا داشته باشی و تن ب هرکاری ندی و چشمات هیز نباشه ن اینکه با هیچکس وارد رابطه نشی حتی همین دختر خالم از نظر من خراب و اینا نبود چون انتخاب خودش بود این نوع زندگی ولی من از این ناراحتم ک من حواسم ب خیلی چیزا بود و نتیجش این شد ک با یکی ندیده و نشناخته ازدواج کردمو اون انقدر ک دیده بود و شناخته بود بهترینو انتخاب کرد، بعدم از نظر من دوستی حلال بدون رابطه جنسیه و حرام با رابطه جنسی میتونی نظر منو قبول نداشته باشی ولی زیر پستی ک من دارم از دردم میگم این حرفاتون چ معنی میده نمیدونم