2777
2789
عنوان

دختر خالم رنگ کار مو شده دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 33 پست

به نظرم خودت مقصری ،میتونستی زود ازدواج نکنی و دنبال یه حرفه بری و بعد با شرایط بهتر ازدواج کنی ما ادما خودمون سرنوشت خودمونو رقم میزنیم ،و اینکه سعی کن بهش فکر نکنی هرچقدر درگیرش بشی بیشتر اذیت میشی

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقصیرخودت بوده که زودازدواج کردی اونم خوبه کسی متوجه نشده که باهم دوست بودین...کلاواسه زندگیت دنبال مقصرنگرد هرچه کردی خودت کردی...

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد

از قبل ازداوج پسره ی خونه داشت زد ب نام دختره سر عقد، کسی ک بخاطر پایین شهر بودنشون خواستگاراشو رد میکرد قبل ازدواج خونه دار شد، بعد ازدواج این دختر ۳ تا شغل عوض کرد و پسره خم ب ابرو نیاورد بعدم رفت ارایشگری و الان ماهانه خداتومن درامدشه ی ماهه ایفون ۱۳ خرید کسی ک حتی نمیدونست قیمت ایفون چنده، سفرای پشت هم ک میره و تو همه عکسا تو چشمای شوهرش پرستشو میبینم، خودش هیچی حالیش نبود حالا شاگرد داره و از کلاس خصوصیشم درامد داره، بعد منی ک قبل ازدواج راحت میتونستم برم سرکار شوهرم یجوووووری اعتماد ب نفسمو گرفته ک حتی تا سر کوچه هم میترسم تنها برم من برام افسردگی موند و اون دختر خوشبخت شد، ب قران راضی ب بدبختی کسی نیستم فقط میخوام منم خوشبخت بشم میخوام منم ب ارامش برسم، درسته حسودیم شده ولی ب خدا اخلاق نداشت دختره همه توی فامیل ب بدبدهنی و بی ادبی میشناختنشون، همه میدونستن خانوادش بهش اهیمت نمیدن با دوس پسراش دیده بودنش هزار بار اخه این عدالت خدا کجاست من سه روزه با شوهرم قهرم فقط و فقط ب این دلیل ک چرا صبح بیدار شدم گوشیو از شارژ درنیاوردم، ۳ روزه قهره و خونمون سکوته بچم داره اذیت میشه، بعد دغدغه اون دختر اینه ک فیش واریزیش چرا پیامش نیومده، چرا همه چی برعکسه اخه دارم دق میکنم

خدایار مُویه                          چه حاجت خلق                      کاربری سوممه😑 دوتای قبلی رو بدون هیچ دلیلی تعلیق کردن😒 ولی من اهل التماس ب نی نی یار نیستم😏 اگه اینم تعلیق کنن دیگه نی نی سایتو‌حتی از تاریخچه گوگل پاک میکنم 😎🫵🏼

همه چشم بسته غیب گفتید، خوبه خودش گفت حسودیم میشه،،، ضمنا همه ی ما هرکدوم یه عیب و ایرادی داریم که از نظر یکی دیگه خیلی بزرگ و زشته 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
از قبل ازداوج پسره ی خونه داشت زد ب نام دختره سر عقد، کسی ک بخاطر پایین شهر بودنشون خواستگاراشو  ...

ورود یه آدم اشتباه به زندگیت.

اگه شوهرت اجازه میده و خودتم علاقه داری برو کلاس آرایشگری و با اعتماد به نفس سعی کن پیشرفت کنی

همه چشم بسته غیب گفتید، خوبه خودش گفت حسودیم میشه،،، ضمنا همه ی ما هرکدوم یه عیب و ایرادی د اریم که ...

ب قران فقط شما و کامنت پایینیت فهمیدین چی میگم، اولا خودم میگم دارم حسادت میکنم دوما من ک نمیگم اون بدبخت باشه همیشه میگم عدالت کجاست ک اون سرنوشتش این بشه و من سرنوشتم این، فقط دلم از این قضیه پره ک‌ خاله بی سواد من با بچه هاش دوست بود و مادر باسواد و کارمند من انقدر ازم دور بود ک حتی تو دوران عقد جرات نداشتم بهش بگم چ اخلاقای بدی همسرمو خانوادش دارن، ی پدر دارم ک ب هرطریقی بود فقط میخواست منو شوهر بده برم از خونه ک خودش ب کثافت کاریش برسه الانم پشتم نیست تا خودمو بچمو از این عذابه هرروزه نجات بدم، حواسم بود غیبت‌نکنم تهمت نزنم گناه نکنم بعد دختری ک با دوست پسراش خونه میرفتو‌ تا میفهمید یکی پیشرفت کرده ابروشو میبرد و حسادت میکرد حالا تمام زندگیش پیشرفت شده، من فقطو فقط  ب این ی نفر حسادت میکنم چون واقعا حق من این نبود ک الان اینجا باشمو اون اونجا، هرچیزی ک من ارزوشو داشتم برای اون پیش اومد منم اول ازدواج میخواستم مستقل بشم پدرم نذاشت و ب شوهرم گفت هرجایی ک مرد باشه حق نداری بذاری بره

خدایار مُویه                          چه حاجت خلق                      کاربری سوممه😑 دوتای قبلی رو بدون هیچ دلیلی تعلیق کردن😒 ولی من اهل التماس ب نی نی یار نیستم😏 اگه اینم تعلیق کنن دیگه نی نی سایتو‌حتی از تاریخچه گوگل پاک میکنم 😎🫵🏼
ب قران فقط شما و کامنت پایینیت فهمیدین چی میگم، اولا خودم میگم دارم حسادت میکنم دوما من ک نمیگم اون ...

میفهمم چی میگی،  سعی کن کمتر بهش فکر کنی، چون کاری ازت برنمیاد ، فقط اذیت میشی، ازین موردا دور و بر همه ما هست و اینکه مصلحت خدا چی هست رو کسی نمیدونه 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
ورود یه آدم اشتباه به زندگیت. اگه شوهرت اجازه میده و خودتم علاقه داری برو کلاس آرایشگری و با اعتماد ...

شوهرم بخاطر اینکه جلو چشمش نباشم میذاره برم ولی انقدر اعصابمو خراب میکنه ک مسلط نشم رو خودم ب حدی اعتماد ب نفسمو گرفته ک خدا شاهده تنهایی تا سرگوچه میترسم برم هزارتا فکر میاد تو ذهنم، از طرفی بچه دارمو کوچیکه خانواده خودم‌ شهر دیگن خانواده شوهرمم قطع رابطن ک اگرم دوست بودن نمیتونستم بچمو بذارم پیششون چون هم تربیتشون غلطه هم تو گوشش میخوندن ک ازم دور بشه اگ شهر خانواده خودم بودم هزار برابر بیشتر از اون پیشرفت میکردم ، من اگ فقط ی خونه داشتم اون حسرت منو میخورد ن من حسرت اونو

میفهمم چی میگی،  سعی کن کمتر بهش فکر کنی، چون کاری ازت برنمیاد ، فقط اذیت میشی، ازین موردا دور ...

تنها نقطه روشن زندگیم بچمه ک اونم قطعا وقتی با خانواده پدرش رفتو امد کنه منو میذاره کنار و میچسبه ب اونا، همین الانش عاشق پدرشه بااینکه اون خیلی بهش محل نمیده ولی من حرف میزنم جیغ میزنه باباش داد ک میزنه میره خودشو براش لوس میکنه😔 همه زندگیم برااین بچه ست و میدونم حتی اینم دوسم نداره، خستم‌از همه چی کاش فقط ی خونه داشتم از فکر و خیال خونه دیوونه شدم‌ دیگه برامون ارزوی محال شده خونه