اون دو سال بزرگتر از منه، ب این ی نفر خیلی حسودیم میشه خیلیییییی، چون هم سن هم بودیم همیشه منو اونو مقایسه میکردن، وضع مالی پدر اون خوب نبود ولی پدر و مادر من خوب بودن، من دختر محجبه و سر ب زیر و ارومی بودم اون دختر ازاد و راحتی بود و خیلیم سرکش بود، با خیلیا دوست بود و پسرارو مث کف دستش میشناخت ولی من بااولین پسری ک اومد تو زندگیم ازدواج کردم، خانوادش ب هیییییچ عنوان بهش اهمیت نمیدادن برای خواهر بزذگش و برادر کوچیکش همه چی میخریدن ب این ک میرسید میگفتن برو کار کن یا میگشتن قیمت پایینشوواسش میخریدن، اینم بگم ب شددددددت خودشو خانوادش بدجنسن، هرکس هر پیشرفتی میکرد اینا از حسودی میترکیدن و هزار تا حرف پشت طرف میزدن حتی خودم ک ازدواج کردم فقط و فقط این دختر خاله میدونست ک من با شوهرم دوست بودم ولی چون خودش ب دوست پسراش نمیرسید ب همه گفت ک ما دوست بودیمو ابرومو برد. همیشه حسرتمو میخورد و ب زبون میاورد ک خوشبحالت بخاطر اخلاق خودتو شرایط خانوادت حتما شوهر خوبی گیرت میاد، حالا من چی دارم؟؟ ۲۰ سالگی ازدواج کردم ی خونه ک مستاجرم، ی شوهر بداخلاق و بد دهن و بد بو، خانواده شوهری ک ۵ ساله باهام قهرن چون نمیذارم شوهرم از دهن منو بچش ب نه و بریزه ت حلق اونا، ولی اون تو ۲۸ سالگی ازدواج کرد خانواده شوهرش ادمای ابرودار و باکلاس و فوق العاده با شخصیت، شوهرش خوشگل و باشخصیت واقعا با شخصیت ک با اخلاقای این دختر ساخته
خدایار مُویه چه حاجت خلق کاربری سوممه😑 دوتای قبلی رو بدون هیچ دلیلی تعلیق کردن😒 ولی من اهل التماس ب نی نی یار نیستم😏 اگه اینم تعلیق کنن دیگه نی نی سایتوحتی از تاریخچه گوگل پاک میکنم 😎🫵🏼
عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی
وقتی بلد نیستید وفادار بمونید بهتره ازدواج نکنید 🙂هیچوقت خودتوبا جمله ی "دوستم داشت" گول نزن ادم کسی رو که دوست داره اذیت نمیکنه ادم کسی رو که دوست داره رها نمیکنه ادم کسی رو که دوست داره دور نمیزنه ادم کسی رو که دوست داره خسته نمیکنه ادم کسی رو که دوست داره گریه نمیندازه ادم نمیتونه از کسی که دوست داره بی خبر باشه آدما به اندازه ای که دوستتون دارن میبیننتون. بیتوجهی، دلیلی جز دوست نداشتن نداره بیخود خودتونو گول نزنین....🥺 باور کنید انقدر دختر پسر مجرد هست که مجبور نیستی مثل قحطی زده ها بری سراغ مرد و زن متاهل ،،حس برنده بودن قدرت و جذابیت رو جای دیگه شکوفا کن نه وسط زندگی یکی دیگه 🥴🥱اینو یه جا پین کنید ،بنویسید که جلوی چشمتون باشه و دقیقا توی تمام روابط دوستی، اجتماعی، عاطفی و حتی خانوادگیتون هم پیاده کنید؛ حتی اگر برای مردم دراز بکشید، تا از رویتان رد شوند،بسیاری از آنها شاکی خواهند بود که به اندازه ی کافی پهن نیستید!مراقب باشید که وقت و انرژی با ارزش خود را فقط برای افرادی خرج کنید که ارزشش را دارند🌍💫من کلمهی چرا رو کلا برای یه سری آدما به کار نمیبرم مثلا نمیام بگم :چرا رفتی چرا زنگ نمیزنی چرا دیگه دوستم نداری چرا بهم خیانت کردی چرا...چون معتقدم کسی که واقعا دوستم داشته باشه میاد و نمیره و اگه مشکلی هم باشه هرجور که شده حلش میکنه نه اینکه کاری کنه کل زندگیم بشه چرا..
بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست
به جای حسودی سعی کن برای اون خیر بخوای تا در حق خودت هم برآورده بشه. از نظر شما همه بدن ...دخترخاله و خونواده ش و شوهرت وخونواده ش...پس نقش رفتارای شما در وضعیت الانت چیه؟
لطفاً ، بجای حسرت و حسادت زیادی ، یکم منطقی با شوهرت حرف بزن ، بگو عزیزم من واقعاً دارم از بد اخلاقی تو / از بوی بد دهن یا بدن تو اذیت میشم ، خواهش میکنم اگر من برات اهمیت دارم این دو مورد رو اصلاح کن ،😑😓