2777
2789
عنوان

کسی ورزشtrx کار کرده؟میشه بیایید

160 بازدید | 23 پست

سلام جیگراااا

چطور مطورین 

بچه ها چطوره ورزشش؟

خیلی لاغرر میکنه؟

من دوست ندارم لاغر بشم فقط میخوام فرم بگیرم 

و غضله هام ضعیفه قوی بشه

حَسبُنَا الله و نِعمَ الوَکیل : خداوند ما را کفایت می‌‌کند و او چه خوب نگهبان و یاوری است."مسلمانان واقعی، بدون هیچ ترس و هراسی، با آرامش خاطر و با توکّل به خداوند، در مقابل دشمنان و در مقابل ناملایمات ایستادگی می‌کنند."

قدرتیه ورزشش 

عضله سازی و فرم دهی هم داری 

چربیتم آب میشه در کنارش

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

اره من کارکردم تولاغری موثره ولی نه خیلی

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قدرتیه ورزشش  عضله سازی و فرم دهی هم داری  چربیتم آب میشه در کنارش

مثلا صورت لاغر میشه؟

شما کار کردی عزیزم؟

حَسبُنَا الله و نِعمَ الوَکیل : خداوند ما را کفایت می‌‌کند و او چه خوب نگهبان و یاوری است."مسلمانان واقعی، بدون هیچ ترس و هراسی، با آرامش خاطر و با توکّل به خداوند، در مقابل دشمنان و در مقابل ناملایمات ایستادگی می‌کنند."
اره من کارکردم تولاغری موثره ولی نه خیلی

خداروشکر من نمیخوام لاغر بشم خیلی 

شما هنوزم کار میکنید؟ لاضی هستی ؟

مثلا صورت لاغر میشه؟ شما کار کردی عزیزم؟

نه صورتت لاغر نمیشه

بیشتر پایینت تنت اب میشه 

فرم میگیره

بازو سی.نه اینا از شل شدگی درمیاد

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
خداروشکر من نمیخوام لاغر بشم خیلی  شما هنوزم کار میکنید؟ لاضی هستی ؟

بیشترفرم دهی میکنه وعضله سازی عزیزم.من نه زیادراضی نیستم بیشترلاغری مدنظرمه

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
خداروشکر من نمیخوام لاغر بشم خیلی  شما هنوزم کار میکنید؟ لاضی هستی ؟

اسی ورزشش زیادم آسون نیستاا بیشترقدرتیه

نه صورتت لاغر نمیشه بیشتر پایینت تنت اب میشه  فرم میگیره بازو سی.نه اینا از شل شدگی درمیاد

عه چه خوبه عزیزم ینی مثلا باسن کوچیک میشه؟

یا فرم میگیره و چربیهای اضافی اب میشه 

بعد یسوال دیگه روی لاغری ساق پا هم اثر داره؟

اسی ورزشش زیادم آسون نیستاا بیشترقدرتیه

ارررره شنیدم خیلی سخته

مثلا روزای اول ادم خیلی درد داره درسته؟😂

عه چه خوبه عزیزم ینی مثلا باسن کوچیک میشه؟ یا فرم میگیره و چربیهای اضافی اب میشه  بعد یسوال د ...

اره کلا پاهات سفت و خوش فرم میشع

برای سفت شدن عضلات خیلی خوبه، من زمانی که کلاسش می رفتم خیلی پرانرژی بودم، خیلی خوبه

دقیقا یکی دیگه از دلایلی که میخوام برم اینه حال روحیم بهتر بشه 

قبلا بدن سازی کار کردم کلی حقیقتاش خیلی دوسش نداشتم 

گفتم ببینم تی ار ایکس چطوره