2777
2789
عنوان

کسی ورزشtrx کار کرده؟میشه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 23 پست
ارررره شنیدم خیلی سخته مثلا روزای اول ادم خیلی درد داره درسته؟😂

بله دقیقا.خب چرابدنسازی نمیرید؟عضله سازیش بیشتره که

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
اره کلا پاهات سفت و خوش فرم میشع

به به عالی 😚😂

فکر کنم اولین ورزشیه که دوسش دارم 

حالا خوبه از هفته بعد بیام از سختیش بگم😂

حَسبُنَا الله و نِعمَ الوَکیل : خداوند ما را کفایت می‌‌کند و او چه خوب نگهبان و یاوری است."مسلمانان واقعی، بدون هیچ ترس و هراسی، با آرامش خاطر و با توکّل به خداوند، در مقابل دشمنان و در مقابل ناملایمات ایستادگی می‌کنند."

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله دقیقا.خب چرابدنسازی نمیرید؟عضله سازیش بیشتره که

اخه رفتم قبلا 

برای دیسک کمرم خوب نیست 

دکترم گفت تی ار ایکس برو 

و کلا شنیدم تی ار ایکس برای خانوما خیلی بهتره 

حَسبُنَا الله و نِعمَ الوَکیل : خداوند ما را کفایت می‌‌کند و او چه خوب نگهبان و یاوری است."مسلمانان واقعی، بدون هیچ ترس و هراسی، با آرامش خاطر و با توکّل به خداوند، در مقابل دشمنان و در مقابل ناملایمات ایستادگی می‌کنند."
اخه رفتم قبلا  برای دیسک کمرم خوب نیست  دکترم گفت تی ار ایکس برو  و کلا شنیدم تی ا ...

اگه دیسک کمر داری خیلی از حرکات trxرو هم نمیتونی انجام بدی

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
اگه دیسک کمر داری خیلی از حرکات trxرو هم نمیتونی انجام بدی

😣 اره اینم با محدودیته

دقیقا یکی دیگه از دلایلی که میخوام برم اینه حال روحیم بهتر بشه  قبلا بدن سازی کار کردم کلی حقی ...

برای روحیه خیلی خوبه بله واقعاً تغییر رو احساس می کردم، البته اگه شروع کردید این ورزش رو، سعی نکنید از همون جلسه اول تمام حرکات رو همراه با همه انجام بدید اگه احساس خستگی داشتید کمی کمتر انجام بدید، من خیلی به خودم فشار میاوردم با اینکه مربیم می‌گفت اگه نمیتونی چند ثانیه استراحت کن و کامل نیاز نیست انجام بدی از جلسه اول، اما من به خودم خیلی فشار میاوردم که در نهایت باعث شد دردهای شدید عضلانی بگیرم که دیر رفع میشد

یه دختر ناز شمالی، با کلی آرزو

برای روحیه خیلی خوبه بله واقعاً تغییر رو احساس می کردم، البته اگه شروع کردید این ورزش رو، سعی نکنید ...

ممنون عزیزم از اینکه راهنماییم کردی حتما حواسم هست به نکته هایی که بهم گفتید 

ان شاالله از فردا شروع میکنم 💕😍

به به عالی 😚😂 فکر کنم اولین ورزشیه که دوسش دارم  حالا خوبه از هفته بعد بیام از سختیش بگم😂

خیلی عالیه عاشقش میشی 

مربی خوب خیلی تاثیر داره

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤