2777
2789
عنوان

ازدواج با پارتنرم و شرایط خاصش!!

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 55 پست
بنظرتون چرا بهش میگم حق طلاق واکنش شدید نشون میده؟

والا من همه ازادی دارم جز حق طلاق. حتی سفر خارجم بخوام تنها برم میذاره. اما حق طلاقو میگه چون تصمیماتم از روی عصبانیته نداده. خودمم قبول دارم چون واقعا تو عصبانیت دیگه پدر و مادر خودم هم برام غریبه میشن.

بیشتر مردها میترسن خانم بره مهریشو بذاره اجرا طلاقم بگیره. اما اگر زن حق طلاق نداشته باشه مجبور میشه مهرشو ببخشه تا رها شه.

بحث شما اینه که کلا بهت اعتماد نداره. این خیلی سخته اگر شخصیتش تغییر نکنه مطمن باش بعدا به جدایی میکشه.یا دعواهای شدید. تو افراد نزدیکم دیدم 

سلام خانم.

من نطرات دوستان رو خوندم.

خیلیاش غیر منطقیه.

یا نطر خودت.

حق طلاق و خارج از نظر روانی بهتر است در اختیار مرد باشه.

چون زن احساسیه و با کوچکترین مشکلی میزنه به سیم آخر و بعد پشیمون میشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها بهت گفتم میدونم خیلی سخته اما این رابطه یه رابطه سمی هست به هیچ‌جا نمیرسه خط قرمز اون خط قرمز تورو میشکنه و برعکس میدونی این ینی چی یعتی اختلافی ک هیچوقت به نتیجه نمیرسه و فوق العاده تنش زاست... ینی رنگ آرامش رو نمیبینی عشق زمانی تداوم پیدا میکنه ک لحظه های خوب هم داشته باشی. همینکه همش بیرونی بمونی خونه بخاطر شرایط اذیت کننده است چه برسه به اینکه بدونی اصرار همسرته چ برسه به اینکه از محدودیت متنفر باشی... بدون اینو با هر کی ازدواج کنی یکسری مسئولیت و محدودیت لازمه زندگیه مادر شی ک خیلی بیشتره اما اینکه از همین الان خط قرمزاتون بهم نمیخوره ینی تنش. چرا آدم باید سنگ بزنه به سرش بعد بره دنبال درمانش. یکمی فکر کن راجع بهش. دو ماه بعد زنی ک تو خونه موندگار شدی حالت بدتر میشه تازه این در حالتی هست که همینی ک میگه همسرت باشه اگر شکاک باشه و رو نکرده باشه اوضاع خیلی سخت تره.. کلا ازدواج حتی اگر مشابهت کامل رفتاری و اعتقادی تا هشتاد درصد داشته باشی تنش زا و سخت هست کنار اومدن با یه آدم از یه جنس دیگه و یه سیستم فکری دیگه چ برسه به شرایط شما اصلا این کار رو نکن به هیچ عنوان.... این تموم میشه و پشیمونیش میمونه برای هر دو تاتون‌بعد کلی هزینه ک دادید خدا نکرده ... بعدم اون رویا هایی ک میپرورانی هشتاد درصد فانتزیه زندگی اینقدر مسئولیت و چالش داره ک خیلی اتفاقا نیوفته... بنظرم حتما جزوه سوگ عاطفی آقای محمدی توی ایتا کانال ننه ابراهیم رو بگیر این رابطه رو تموم کن کاری هست ک باید زودتر میکردی. زندگی چیزی نیس ک بشه با رابطه عاطفی و احساسات تنها ک صرف بشه راحع بهش قضاوت کرد‌. مطمئنم پشیمون میشی اینو من میگم ک هر جا رفتیم گفتن مثل همید شما اما بدترین و وحشتناک ترین چالش ها رو داشتیم ک اون لحظه ها از هر چی ازدواج بود پشیمون میشدیم. ازدواج شیرینی زیاد داره اما برای ما مخصوصا دخترای ناز نازی همش بیرون خونه فوق العاده تلخی و سختی هم داره. منکه شوهرم محدودم نکرده هیچوقت تازه دعوت به فعالیتم میکنه کارای خونه حتی با کمک همسرم خیلی‌ برام سخت بود بنظرم نکن باز خودت میدونی 

در ضمن خودت باهاش در ارتباط بودی ببین این مدت خیلی شکاک بوده.

اینکه میگه صندل نپوش و ... تا حدودی به غیرت مرد برمیگرده و لازمه

در حد تعادل باید باشه .

نه بی غیرت باشه و نه تعصبی.

اگر متعادل هست انتخابش کن

خانم گل همه با توجه به تجربه زندگیشون دارن نصیحتت میکنند حالا میخواد منطقی باشه یا غیر منطقی.

خودت ببین میتونی خواسته هات رو تعدیل کنی؟

موافق نبودن با خواسته های خواستگارت دلیل بر این نیست که اون بنده خدا عیب داره.

ممکنه عیب از خواسته های تو باشه

من حرف بچه ها رو هم قبول ندارم ازدواج ینی همین هر نهاد اجتماعی ای یه مدیری میخواد خانواده هم همینه باید پذیرفت مردا بخاطر نگرش جامعی ک دارن مدیر های بهتری هستن‌خانم‌ها هم بخاطر عواطف و قدرت روحیشون مدیر بهتری در رابطه با آرامش یه خونه دارن. ایشون هم ممکنه شکاک باشه ممکنه نباشه باید حتما در مشاوره مشخص بشه... همسر منم دوست نداره تو محیط های مردونه کار کنم شکاک هم نیس تازه هی هم دعوتم میکنه فعالیت هام رو شروع کنم با اینکه مدیر خانواده اونه توی همه تصمیم های شخصیم و خیلی از تصمیم های خانواده اجازه میده نظر من باشه.... اصلا هم شکاک نیس بحث بحث عدم مطابقت خواسته های شما با ایشون هست شاید نامزدت پسر بدی هم نباشه اما چیزی ک مشخصه بدرد هم نمی‌خورید .

یه نکته دیگه بنظرم سنتی ای ک یه دوره دو سه ماهه اونم با کنترل  یکسری نکات دوره آشنایی داشته باشه (تا زمانی ک اطمینان حاصل نشده وارد فاز عاطفی نشن و به خانواده طرفین دقت بشه ) خیلی خیلی حیلی بهتره از مشاور کمک بگیرید.... تا دوستی ک تو خیلی زود وارد فاز عاطفی میشی بدون شناخت دقیقی از خودش شخص و خانواده اش امکان عدم صداقت هست.‌‌‌‌.... خانواده رو دست کم نگیر من کل‌چالش های زندگیم ک بار ها تا مرز طلاق رفتم‌سر هنینه وگرنه همسرم خودش عالیه....  

یادت باشه مجردی تا آخر عمر خیلی بهتر از اینه ک مهر طلاق بخوره تو شناسنامه ات با کلی آسیب روحی و هزینه روحی جسمی عاطفی برای هر دو طرف تازه این بهترشه اگر‌بتونی طلاق بگیری .  اگر نتونی تا آخر عمر یا تا آخر عمر بمونی با آدمی‌ک جنست نیس تفاهم ندارید و تا آخر زندگیت سوهان روح همدیگه میشید.

خانم گل همه با توجه به تجربه زندگیشون دارن نصیحتت میکنند حالا میخواد منطقی باشه یا غیر منطقی. خودت ...

آخه من فقط حقوق انسانیم و میخوام همین بخدا که بتونم کار کنم به هدف و آرزوهام برسم :)خب منم آدمم 

..
آخه من فقط حقوق انسانیم و میخوام همین بخدا که بتونم کار کنم به هدف و آرزوهام برسم :)خب منم آدمم  ...

عزیز من خودت نگاه کن ببین چه حقوقی برای زندگی واقعی یک زن لازمه اگه اونا رو در اختیارت میذاره کافیه.

حقوق مورد نظر فمینست ها اتفاقا زندگی زن رو نابود میکنه.

در ضمن مرد ها اوایل زندگی اعتراض می کنند ولی با ییاست میشه اونا رو نرم کرد.

اگر سیاست روش جواب میده انتخاب کن.

اما اگر نمیتونی خواسته هات رو تعدیل بکنی و یا اینکه شوهرت بسیار تعصبی می باشد.اونوقت دیگه تصمیم مورد نظر خودت رو بگیر. 

اتفاقا شخصیت فرد مورد نطر شما برا من قابل احترام هست.

و با عقاید و باورهای من بیشتر همخوانی داره.

یکی مثل من مطمئنا انتخابش میکنه.

ولی شما هم عقاید خودتون رو دارید.

دیگه انتخاب با خودتونه.

ان شاالله خوشبخت باشید.