2777
2789

خودم خوشگلم،  هیکلمم خوبه،  دانشگاه میرفتم 2 ترم دیگه مونده بود لیسانس بگیرم ولی بچه دار شدم دیگه نتونستم برم

جاریم قیافش معمولیه و قد بلنده،  دیپلمه و هر دو خونه داریم

اون 12 ساله ازدواج کرده من 2 ساله

شوهرش از شوهر من خوش قیافه تره و هیکلشم بهتره، اخلاقش تو ظاهر یه کم جدیه ولی تو خونه فک کنم بهتر باشه، وضع مالیشون نسبت به ما خیلی بهتره، همه چیز برا زن و بچه اش میخره در حالیکه حقوق شوهر من بخور و نمیره

شوهرش تو کارای خونه کمکش میکنه، کلا همه تلاششو میکنه زنو بچش تو رفاه باشن ولی اون اصلا به کارای خونه و بچه ها گوش نمیده، جاریم از نظر حجاب و اینا نسبت به من خیلی راحتره،  هر جا دلش بخواد میره ولی من تا دم در خونه هم که بخوام برم شوهرم اجازه نمیده تنها برم

کلا من با اینکه همش در حال رسیدگی به بچه و کارای خونه هستم ولی شوهرم قدرمو نمیدونه، اصلا دست به سیاه و سفید نمیذاره،  اخلاق شوهرم بد نیست ولی یه کم تعصبیه،  به حجاب و اینا یه کم گیر میده

مادرشوهرم با اینکه خالم میشه و اون غریبست ولی بیشتر هوای اونا داره،  خیلی ازش حساب میبره و احترامش میذاره، بچه هاشم بیشتر دوس داره

ناشکری نمیکنم ولی گاهی وقتا خیلی بهش حسودیم میشه، شما جای من بودید حسادت نمیکردید؟؟ 

یه کم دلداریم بدید🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اون دوازده ساله ازدواج کرده بچه بزرگتر داره معلومه ک جاافتاده تر از شماس.شما یکم ب زنگیت فرصت بده 

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

خب چرا موقع ازدواج چشاتو باز نکردی اینارو ندیدی؟؟ مخصوصا که فامیلین

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

حق داری😊

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11

عزیزم وضع شمام تا ده سال دیگه قطعا قد اینا پیشرفت میکنه

دوم مقایسه نکن بگذار زمان بگذره اخلاقای بد همسر ایشونم رو میشه

سوم شاید توقعت از خالت بالاس و شاید خالت بنده خدا اینجوری رفتار میکنه تا اون جاری حس نکنه چون غربیس احترامشو نگه نمیدارن از طرفی اون قدیمی تر و بزرگتره و احترامش واجبه به هر حال

بعدم اینکه خیلی خوبه شما حد و حریم ها رو بیشتر رعایت میکنید این امتیاز به نفع شماست که

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

تروخدا مقایسه نکن

حتی اگه سال ها باهاشون زندگی کنی بازم یه سری واقعیت ها هست که نمیتونی ببینی

به جاش واسه آرامش خودتو خانوادت تلاش کن

اصلا حیف تو نیس بخای ثانیه های قشنگ زندگیتو صرف فکر کردن به بقیه بگذرونی؟

تو هر وضعیتی که بودی اگه مادر بودی یا فرزند اگه دانشجو بودی یا کارمند اگه پیر بودی یا جوون زشت بودی یا زیبا اولویت زندگیت فقط خودت باشه

زندگیت ربطی به جاریت نداره

جفتتون دیپلم هستید (تو احتمالا فوق دیپلم میتونی بگیری) ولی خب زیاد تفاوتی ندارید از این بابت

قیافه و اندامتون به خودتون و شوهراتون مربوطه و دلیلی بر خوبی کسی نیست

اما چیزی که مهمتره اینه که اون پسرخاله ات بهتر از شوهر خودت بوده .... هم مالی هم اخلاقی

تو تمرکزت رو بذار روی زندگی خودت به جای مقایسه با جاری

شخصا برام اداهای شوهرت عیر قابل تحمله (اینکه تا در خونه نری شکاک بودن مرده و هیچ توجیهی نداره،  مخصوصا برای تو که دانشگاه هم رفتی)

ازدواجتون دیرتر بوده پس شاید ده سال دیگه وضع شما هم‌بهتر بشه

نباید خودتو مقایسه کنی ولی رفتارای شوهرتو درست کن حتما ....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

عزیزم ظاهر و  حقوق رو که از اول میدونستی

تعصب و محدود کردنت هم مطمینن با توجه به این که پسر خالت هست میدونستی

یا تو دوران نامزدی میشد فهمید..

حسادت فقط خودت رو اذیت میکنه

سعی کن اصلا روی جاری تمرکز نکنی

و مقایسه نکن

خودت رو سرگرم کن با کتاب.اموزش های انلاین

والا من عروس اول خانواده م. ظاهراً مادرشوهرم منو خیلی تحویل میگیره و به گفته ی خودش دوستم داره. اما چه فایده از جاری دومه مث سگ می‌ترسه. هرچی پول و امکانات هست برا اون میخاد.

آخه این دوست داشتنش برا من چه ارزشی داره😑

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11

چرا زندگی خودتو با دیگران مقایسه میکنی عزیزم حالا فرق نمیکنه جاریت باشه یا حتی خواهرت  این تفکر و مقایسه هیچ سودی برات نداره و باعث سرخوردگیمیشه. از طرفی آرامش درونیت رو به هم میزنه و اجازه نمی ده از داشته ها و زندگی خودت لذت ببری

ادما به میزان حقارتشان توهین میکنند به میزان فرهنگشان عشق میورزند و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند .