2777
2789
عنوان

به جاریم حسودیم میشه، بیاین دردو دل

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 26 پست
خب چرا موقع ازدواج چشاتو باز نکردی اینارو ندیدی؟؟ مخصوصا که فامیلین

فامیل هستیم ولی اونا یه شهر دیگه زندگی میکردن زیاد رفت و آمد نداشتیم، سالی یه بار خالم و شوهرش میومدن خونمون

خشگلم هرکس خوبیا و بدیای خودشو داره من مطمئنم الان حساسی و به نظرت مشکلات خودت و خوبیای اونا بیشتر میاد بعد یه مدت که عادی شدی می فهمی واقعا الکی برای خودت بزرگش کرده بودی،بخصوص که اونا ده سال زودتر شما ازدواج کردن مطمئنا تاالان زندگیشون روال خودشو پیدا کرده

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقایسه نکنی بهتره بنظرم بیشتر با شوهرت حرف بزن و ازش تو کارات کمک بخاه و بهش زیادی رو نده

اصلا گوش نمیده همش سرش تو گوشیه، غر هم که بزنم میگه حق با توئه که منو آروم کنه ولی باز کار خودشو میکنه

به اخلاقای خوب شوهرت فک کن،قطعا تو هر زندگی مشکلاتی هست که تو ازشون بی خبری.

بیشتر از همه به وضع مالیشون حسادت میکنم

شوهرش هر چی میخواد بخره اصلا قیمت براش اهمیتی نداره،  ولی شوهر من اول به قیمت نگاه میکنه،  هرکدوم ارزون تر بود اونا میخره، ولی برا من اگه بخواد چیزی بخره میگه به قیمتش کاری نداشته باش

جفتمون تو یه ساختمون زندگی میکنیم با این تفاوت که اونا خونه خودشونه،  ما خونه پدرشوهرم نشستیم تا وقتی پسر کوچیکه ازدواج کنه و ما بلند شیم از اونجا، ما حتی پول اجاره همین خونه هم نداریم ولی اونا الان میخوان یه خونه خیلی بزرگتر ازاینجا بخرن

تروخدا مقایسه نکن حتی اگه سال ها باهاشون زندگی کنی بازم یه سری واقعیت ها هست که نمیتونی ببینی به ج ...

بهشون زیاد فکر نمیکنم ولی یه پیشرفت مالی که ازشون میبینم حس حسادتم بالا میره،  البته نه بدم بیاد اونا پیشرفت کنن دوس دارم ما هم وضعمون خوب بود میتونستیم پیشرفت کنیم

زندگیت ربطی به جاریت نداره جفتتون دیپلم هستید (تو احتمالا فوق دیپلم میتونی بگیری) ولی خب زیاد تفاوت ...

جالب اینه تا دانشگاه یه ساعت راه بود با اینکه دوس نداشت ولی اجازه میداد برم ولی تا ارایشگاه که دم خونمونه میگه با مامانم برو

به نظر خودم چون یه کم خوشگلم و 12 سال ازش کوچکترم فکر میکنه ممکنه از دستم بده

جالب اینه تا دانشگاه یه ساعت راه بود با اینکه دوس نداشت ولی اجازه میداد برم ولی تا ارایشگاه که دم خو ...

بهت گفتم شکاک بودن هیچ توجیهی نداره

تو تمرکزت رو بذار روی درست کردن رفتارای شوهرت

اونم به جای این مسخره بازیا بهتره حواسشو بده به کار کردن و رفاه بیشتر زن و بچه اش

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

عزیزم ظاهر و  حقوق رو که از اول میدونستی تعصب و محدود کردنت هم مطمینن با توجه به این که پ ...

شوهرمو خیلی دوس دارم همین که تا حالا تحملش کردم مطمئنا از دوس داشتنه، ولی خب وضع مالیمون مثل اونا نیست،  این بیشتر اذیتم میکنه

ما فامیل بودیم ولی اگه بگم تا قبل از خواستگاریم ندیده بودمش دروغ نگفتم، چون اونا یه شهر دیگه میشینن رفت وامد انچنانی نداشتیم که بدونم قراره اینقدر تو زندگی مشترک محدود بشم

بهت گفتم شکاک بودن هیچ توجیهی نداره تو تمرکزت رو بذار روی درست کردن رفتارای شوهرت اونم به جای این ...

حق با شماست، اوایل باهاش بحث میکردم، میگفتم تو شکاکی میگفت نه،  من به تو شک ندارم منتها من یه چیزایی تو جامعه میبینم و میشنوم که تو نمیدونی، منم دیگه بیخیال عوض کردنش شدم

شما میگی چجوری میشه این اخلاقشو تغییر داد؟؟  راهکارتون چیه؟؟ 

ولی از این بابت که داره برا زندگیمون تلاش میکنه مطمئنم ولی همش شکست میخوره، قبلا یه پس اندازی داشت میخواست یه پیشرفتی کنه بدتر زد همه پولو به فنا داد

عزیزم ظاهر و  حقوق رو که از اول میدونستی تعصب و محدود کردنت هم مطمینن با توجه به این که پ ...

نگران نباش، با یه بچه سه ماهه سرگرمم، اصلا نمیذاره سربخارونم چه برسه به کارای دیگه برسم😅

عزیزم

مالی که غریبه نبودن و دیدی از داداشش پایین‌تره. رفتاری هم میدونستی متعصبه

وقتی جواب نمیدم فقط و فقط یه دلیل داره اونم اینه که ارزش صرف وقت نداشتی، وگرنه یا لایکت میکنم یا هروقت آنلاین شدم جواب میدم