2777
2789

میشه بگین پروسه طلاقتون چقد طول کشید و چه مراحلی رو طی کردین؟

و اینکه وسایل خونه و مال و اموال رو چیکار کردین؟

زلیخا...جان یوسفت راستش را بگو...به خدایت چه گفتی که خودش اینگونه پادرمیانی کرد؟؟!!

من تو عقد جدا شدم فقط مونده  جواب پزشکی قانونی ببرم واسه محضر ک صیغه طلاقمون جاری کنه خیلی داغونم خدا نصیب هیچ دختری نکنه 

میشه ازته دلت واسه آرامش و خوشبختیم یه صلوات یه حمد ویه ایت الکرسی مهمونم کنی انشالله خداحاجت دلت روبده 🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد درخاست طلاق.شمارو میفرستن مشاوره تا حل کنید مسائلتونو نخاستید مشاورمینویسه عدم توافق سازش و..بعد وقت میدن میرید دادگاه امضامیکنید تمام.ولی شرط کن خونه رو بهت بده یا مبلغی یاماشینی درازای طلاق توافقی ثبت کن بعد

�هرچی خدا بخواد همون میشه هیچ چیزی بی حکمت نیست🥰
یماه  جهازمو  وطلاهامو اوردم  ولی مهرمو بخشیدم

طلاهامو همه رو ، حتی اونایی که بابام واسم خریده بود رو فروخته.

مهریم هم خیلی وقته بخشیدم

بچه هم داشتی؟

زلیخا...جان یوسفت راستش را بگو...به خدایت چه گفتی که خودش اینگونه پادرمیانی کرد؟؟!!
بعد درخاست طلاق.شمارو میفرستن مشاوره تا حل کنید مسائلتونو نخاستید مشاورمینویسه عدم توافق سازش و..بعد ...

امضات😔

میشه ازته دلت واسه آرامش و خوشبختیم یه صلوات یه حمد ویه ایت الکرسی مهمونم کنی انشالله خداحاجت دلت روبده 🌹
بعد درخاست طلاق.شمارو میفرستن مشاوره تا حل کنید مسائلتونو نخاستید مشاورمینویسه عدم توافق سازش و..بعد ...

هیچی ندارم. مهریمو بخشیدم خیلی وقته و طلاهامم حتی اونایی که بابام واسم خریده بود رو فروخته

من تو عقد جدا شدم فقط مونده  جواب پزشکی قانونی ببرم واسه محضر ک صیغه طلاقمون جاری کنه خیلی داغو ...

جداشدی آبجی؟🥺💔

منو یادته دیگه🙃

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
هیچی ندارم. مهریمو بخشیدم خیلی وقته و طلاهامم حتی اونایی که بابام واسم خریده بود رو فروخته

واسه من 50روزی طول کشید تا مشاوره رفتیم و بعد 45روز واسمون پیامک اومد یه هفته است ک دنبال کاراشیم دیروزم دادگامون بود رای طلاق و داد فقط مونده صیغه طلاق😔

[QUOTE=307782470]جداشدی آبجی؟🥺💔 منو یادته دیگه🙃[/QUOTE آره عزیزم چیکار کردی من فقط صیغه طلاقم مونده باید جواب پزشکی قانونی ببرم ک تموم بشه

واسه من 50روزی طول کشید تا مشاوره رفتیم و بعد 45روز واسمون پیامک اومد یه هفته است ک دنبال کاراشیم دی ...

بچه هم داری؟

امضاتو فقط کسایی ک تجربه کردن میفهمین 

مث من😔💔

البته هنوز جدانشدیم 

بخاطر دوس دختر سابقش ولم کرد اونم دم عروسی

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨