2777
2789
عنوان

اونایی که طلاق توافقی گرفتین بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 54 پست
امضاتو فقط کسایی ک تجربه کردن میفهمین  مث من😔💔 البته هنوز جدانشدیم  بخاطر دوس دختر سا ...

خدا لعنتش کنه ان شاءالله همون دختر بهش خیانت کنه...اما چرا توافق پاره پارش میکردی....

دادگاه چند جلسه بود؟؟فقط همون یک جلسه بود؟؟بعد نامه رو داد

آره تو همون یه جلسه تموم شد نامه داد واسه محضر محضر نامه داد پزشکی قانونی بعد اون دیگه صیغه خوند و تموم شد

میشه ازته دلت واسه آرامش و خوشبختیم یه صلوات یه حمد ویه ایت الکرسی مهمونم کنی انشالله خداحاجت دلت روبده 🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا لعنتش کنه ان شاءالله همون دختر بهش خیانت کنه...اما چرا توافق پاره پارش میکردی....

مامان اون دختره هرزه هرجا میره میگه اون ک از اولم مال دخترم بوده😔💔

متوجه نشدم آجی؟چی میکردم؟

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
میگن ۴۵ روز طول میکشه تا پیامک طلاق بیاد بعد ببری محضر درسته؟؟

نه ازموقعی ک درخواست طلاق میدی تا ثبت و مشاوره و اینا 45روز طول میکشه بعدش ک مراحل تموم شد و ثبت کردید و سر مهریه به توافق رسیدین مدارک و با نامه مشاوره میبرین دادگاه بعدش بهتون تاریخ دادگاه میدن واسه رای طلاق ما همون روز گفتیم بهمون وقت بده زود تموم بشه همون روز نامه رو داد قاضی بعدش بردیم محضر بعد جواب پزشکی قانونی تو همون روز صیغه طلاق خوندن تقریبادوماه طول کشید توافقی ک باشه زودتموم میشه

میشه ازته دلت واسه آرامش و خوشبختیم یه صلوات یه حمد ویه ایت الکرسی مهمونم کنی انشالله خداحاجت دلت روبده 🌹
نه ازموقعی ک درخواست طلاق میدی تا ثبت و مشاوره و اینا 45روز طول میکشه بعدش ک مراحل تموم شد و ثبت کرد ...

ما چون خونمون اومده یه شهر دیگه گفتم راهم دوره نمیتونم هی برم و بیام واسه تاریخ دادگاه دیگه انداختنش همون روز

مامان اون دختره هرزه هرجا میره میگه اون ک از اولم مال دخترم بوده😔💔 متوجه نشدم آجی؟چی میکردم؟

هیچی مهرتو نفقتو میزاشتی اجرا...بزار مادر اون دختر هرزه هم بگه آبروی خودشونو دارن میبرن

هیچی مهرتو نفقتو میزاشتی اجرا...بزار مادر اون دختر هرزه هم بگه آبروی خودشونو دارن میبرن

از وکیل مشاوره گرفتیم گفت بهتره خودشون برن اقدام کنن

درسته خدا خودش جزاشونو بده😔💔خیلی سخته آبجی هرررررشب خوابشو میبینم خیلی خسته شدم 😞

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
از وکیل مشاوره گرفتیم گفت بهتره خودشون برن اقدام کنن درسته خدا خودش جزاشونو بده😔💔خیلی سخته آبج ...

آره خب تو هم مهرو بزاری اجرا آبروشو ببری تحت فشار قرار میگیره طلاقت میده

آره خب تو هم مهرو بزاری اجرا آبروشو ببری تحت فشار قرار میگیره طلاقت میده

فعلا ک منتظر نشستم

راستش خودمم اصلا دلشو ندارم خودم ب این رابطه پایان بدم😔