2777
2789
دو روز مونده به پریود زوده که خط واضح بزنه ولی من یک روز مونده به موعد زدم خط کمرنگ انداخت، دو روز ع ...

نمیدونم فقط باید صبر کنم ببینم چی میشه دیگه سپردم به خدا و سرنوشت. از ماه بعد باید برم دوباره تخمک کشی و... 

یه صلوات مهمونم کنید
نمیدونم فقط باید صبر کنم ببینم چی میشه دیگه سپردم به خدا و سرنوشت. از ماه بعد باید برم دوباره تخمک ک ...

ان شاءالله که مثبته عزیزم، و اصلا نیاز به این چیزا پیدا نمی کنی، فقط مراقب لکه بینی باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=307776944]ان شاءالله که مثبته عزیزم، و اصلا نیاز به این چیزا پیدا نمی کنی، فقط مراقب لکه بینی ...

امروز صبح رفتم دو تا از یه مارک گرفتم. دیگه دوباره نمیتونم برم بگیرم. چند روز دیگه اگه پریود نشدم دوباره امتحان میکنم. دعام کن. دلم آشوبه

یه صلوات مهمونم کنید
زیر 5دقیقه بود ولی موند بیشتر معلوم شد اول فقط باید دقت میکردی تا دیده شه

ایشالا که به حق بزرگی خدا دامنت سبز شده باشه

لطفا برای شادی روح مادرم یه صلوات مهمونش کن خدا عزیزت برات نگه داره🙏🏻🙏🏻
امروز صبح رفتم دو تا از یه مارک گرفتم. دیگه دوباره نمیتونم برم بگیرم. چند روز دیگه اگه پریود نشدم دو ...

ان شاالله به حق این روزهای عزیز، یه نی نی سالم و خوش صورت و خوش سیرت توی دلت باشه🤲🤲🤲

حالا که معلوم نیست مثبت باشه ولی اگه مثبت شد حتما بیا بهت بگم خیلی کارا کردم. نه فقط این ماه چند ماه ...

باشه عزیزم منم قراره این ماه برم ای یو ای البته برای بار چهارم

برام دعا کن

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم