2777
2789
نه اصلا معلوم نبود شیشه ی روشو برداشتم دیدم یه خط کم رنگ داره ولی صورتی نیستا سفیدم نیست

همیشه این کارو میکنی ؟

الان ک قشنگ خطه مشخصه

ایشالله ک اونیکه دلته بشه چون واقعا انتظار سخته

نمیدونم چرا ولی حسم بهم میگه بارداری  درضمن دو روز زودتر گذاشتی و هاله داره هرچند کمرنگ نشونه ...

ای خدا یعنی میشه. دارم دق میکنم. خدا از دهنت بشنوه

یه صلوات مهمونم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا معلوم نبود شیشه ی روشو برداشتم دیدم یه خط کم رنگ داره ولی صورتی نیستا سفیدم نیست

اخه خیلی کم پیش میاد قبل موعد نشون بده اونم مگر اینکه لقاح زود انجام شده باشه

من شش هفتمه ولی از آخرین پریودم نزدیک سه ماهه میگذره

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 
اخه خیلی کم پیش میاد قبل موعد نشون بده اونم مگر اینکه لقاح زود انجام شده باشه من شش هفتمه ولی از آخ ...

خدارو شکر بارداری. شما مشکل از شوهرت بود؟ 

یه صلوات مهمونم کنید
اخه خیلی کم پیش میاد قبل موعد نشون بده اونم مگر اینکه لقاح زود انجام شده باشه من شش هفتمه ولی از آخ ...

از روز تخمک‌گذاریم تقریبا 12 یا 13 روز گذشته

یه صلوات مهمونم کنید
انقدر استرس گرفتم میترسم برم دوباره بگن مشکوک یا منفی نمیدونم. نمیتونم هم به شوهرم بگم. تا بعدظهر با ...

ب نظرم بگو ب شوهرت 

منم مثل تو بودم دلم نمیخواست دلش الکی خوش شه ولی الان مجبوری یا باید قید پول دارو رو بزنی و بزاری بخره یا بگی بهش

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 
خوب قبلا اینجوری نبود ؟ اگه فرق داره پس اوکیه

قبلا اینجوری نبود. نه

ولی یه چند سال پیش یه بار مارک ویور زدم اینجوری شد. این مارکش یه چیز دیگست ویتا فکر کنم

یه صلوات مهمونم کنید
ب نظرم بگو ب شوهرت  منم مثل تو بودم دلم نمیخواست دلش الکی خوش شه ولی الان مجبوری یا باید قید پ ...

آره دودلم. بعد بگم و پریود شم بگه نذاشتی بخرم. آخ چقدر ما زن ها فکر خیال الکی داریم🙃

یه صلوات مهمونم کنید
قبلا اینجوری نبود. نه ولی یه چند سال پیش یه بار مارک ویور زدم اینجوری شد. این مارکش یه چیز دیگست وی ...

چون ناشتایی الان به نظرم اوکیه 

حالا فردام یکی دیگه بزن

روز موعدتم یا چن روز بعدشم برو ازمایش

خب ازمایشم اینو بزوررر نشون میده چ برسه ب بی بی چک

قبلا پریودم نامنظم بود الان تقریبا منظم شده انقدر قبلا واسه انتقال و... آمپول زدم. واسه همین کیت تخمک‌گذاری هم استفاده کردم. ولی یه دلم میگه باردار نباشم شاید. خیلی شکمم درد میکنه الان 6 یا 7 روزه

یه صلوات مهمونم کنید