سمنوسی مدیر عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 4650 عنوان خط خیلی محو بی بی چک. نمیدونم چیکار کنم. بیاید بگین مثبته یا منفی | مشاهده متن کامل بحث + 3718 بازدید | 107 پست چطوری عکس بذارم یه صلوات مهمونم کنید 1402/06/07 | 08:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pinkorblue عضویت: 1401/03/11 تعداد پست: 1099 نه اصلا معلوم نبود شیشه ی روشو برداشتم دیدم یه خط کم رنگ داره ولی صورتی نیستا سفیدم نیست همیشه این کارو میکنی ؟الان ک قشنگ خطه مشخصهایشالله ک اونیکه دلته بشه چون واقعا انتظار سخته
سمنوسی مدیر استارتر عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 4650 نمیدونم چرا ولی حسم بهم میگه بارداری درضمن دو روز زودتر گذاشتی و هاله داره هرچند کمرنگ نشونه ... ای خدا یعنی میشه. دارم دق میکنم. خدا از دهنت بشنوه یه صلوات مهمونم کنید
هاتچاکلت۲۰ عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 6049 نه اصلا معلوم نبود شیشه ی روشو برداشتم دیدم یه خط کم رنگ داره ولی صورتی نیستا سفیدم نیست اخه خیلی کم پیش میاد قبل موعد نشون بده اونم مگر اینکه لقاح زود انجام شده باشهمن شش هفتمه ولی از آخرین پریودم نزدیک سه ماهه میگذره میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم
سمنوسی مدیر استارتر عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 4650 همیشه این کارو میکنی ؟ الان ک قشنگ خطه مشخصه ایشالله ک اونیکه دلته بشه چون واقعا انتظار سخته آره همیشه از جاش درمیارم قشنگ چک میکنم🙃😁 یه صلوات مهمونم کنید
هاتچاکلت۲۰ عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 6049 ای خدا یعنی میشه. دارم دق میکنم. خدا از دهنت بشنوه برای منم داشت ۷ سال میشد تو اوج ناامیدی ماهی ک اصلا انتظارشو نداشتم اتفاق افتاد میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم
سمنوسی مدیر استارتر عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 4650 اخه خیلی کم پیش میاد قبل موعد نشون بده اونم مگر اینکه لقاح زود انجام شده باشه من شش هفتمه ولی از آخ ... خدارو شکر بارداری. شما مشکل از شوهرت بود؟ یه صلوات مهمونم کنید
pinkorblue عضویت: 1401/03/11 تعداد پست: 1099 آره همیشه از جاش درمیارم قشنگ چک میکنم🙃😁 خوب قبلا اینجوری نبود ؟اگه فرق داره پس اوکیه
سمنوسی مدیر استارتر عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 4650 اخه خیلی کم پیش میاد قبل موعد نشون بده اونم مگر اینکه لقاح زود انجام شده باشه من شش هفتمه ولی از آخ ... از روز تخمکگذاریم تقریبا 12 یا 13 روز گذشته یه صلوات مهمونم کنید
هاتچاکلت۲۰ عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 6049 انقدر استرس گرفتم میترسم برم دوباره بگن مشکوک یا منفی نمیدونم. نمیتونم هم به شوهرم بگم. تا بعدظهر با ... ب نظرم بگو ب شوهرت منم مثل تو بودم دلم نمیخواست دلش الکی خوش شه ولی الان مجبوری یا باید قید پول دارو رو بزنی و بزاری بخره یا بگی بهش میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم
سمنوسی مدیر استارتر عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 4650 خوب قبلا اینجوری نبود ؟ اگه فرق داره پس اوکیه قبلا اینجوری نبود. نهولی یه چند سال پیش یه بار مارک ویور زدم اینجوری شد. این مارکش یه چیز دیگست ویتا فکر کنم یه صلوات مهمونم کنید
هاتچاکلت۲۰ عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 6049 از روز تخمکگذاریم تقریبا 12 یا 13 روز گذشته خب ازمایشم اینو بزوررر نشون میده چ برسه ب بی بی چک میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم
سمنوسی مدیر استارتر عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 4650 ب نظرم بگو ب شوهرت منم مثل تو بودم دلم نمیخواست دلش الکی خوش شه ولی الان مجبوری یا باید قید پ ... آره دودلم. بعد بگم و پریود شم بگه نذاشتی بخرم. آخ چقدر ما زن ها فکر خیال الکی داریم🙃 یه صلوات مهمونم کنید
هاتچاکلت۲۰ عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 6049 خدارو شکر بارداری. شما مشکل از شوهرت بود؟ شوهرم کم تحرکی داشت منم پلی کیستیک بودم میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم
pinkorblue عضویت: 1401/03/11 تعداد پست: 1099 قبلا اینجوری نبود. نه ولی یه چند سال پیش یه بار مارک ویور زدم اینجوری شد. این مارکش یه چیز دیگست وی ... چون ناشتایی الان به نظرم اوکیه حالا فردام یکی دیگه بزنروز موعدتم یا چن روز بعدشم برو ازمایش
سمنوسی مدیر استارتر عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 4650 خب ازمایشم اینو بزوررر نشون میده چ برسه ب بی بی چک قبلا پریودم نامنظم بود الان تقریبا منظم شده انقدر قبلا واسه انتقال و... آمپول زدم. واسه همین کیت تخمکگذاری هم استفاده کردم. ولی یه دلم میگه باردار نباشم شاید. خیلی شکمم درد میکنه الان 6 یا 7 روزه یه صلوات مهمونم کنید