2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آموزشی واقعا مسخرست اره متاسفانه نمیدونیم حتی اونجا اوضاع چطوره، فرماندهاشون خوبن یا نه و.... دل من ...

نگران نباش هر روز دو دارن و رژه میرن وامادگی جسمانی و اینا هست تا ساعت۶عصر تقریبا بعد شدیکه ازادن و استراحت میکنن و اینا

اره احتمالا بخاطر همینه. انشالا همشون به خیر و خوشی این روزا رو پشت سر بذارن

توی این روزا میاد خونه چن روز میمونه بعد برمیگرده

بعد که برمیگرده فک کنم جاهاشون و پستاشون‌دیگه مشخص میشه و اون موقه اس که زنگ زدناشون شروع میشه

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

توی این روزا میاد خونه چن روز میمونه بعد برمیگرده بعد که برمیگرده فک کنم جاهاشون و پستاشون‌دیگه مشخ ...

اها خداروشکر ترسیدم تا آخر دو ماه اوضاع همینجور باشه و ازش بی خبر باشم. واقعا ترکیب انتظار و دلتنگی و نگرانی سمه

اها خداروشکر ترسیدم تا آخر دو ماه اوضاع همینجور باشه و ازش بی خبر باشم. واقعا ترکیب انتظار و دلتنگی ...

نه فقط این یه هفته ده روز اینجورن

احتمالا این روزا میاد خونه

برگشتنی آب از سرت میبره انقد بزنگه

تازه شاید بتونه یواشکی با خودش گوشی ببره

فک‌کنم نامزدت زیادی مقرراتیه میگن زنگ نزنید اونم‌نمیزنه یا اصن گوشی عمومی اونجایی که افتاده نیست.اینام که روشون‌نمیشه از اینو اون گوشی قرض کنن

برگشتنی گوشی جاساز کنین براش،فقط حواسش باشه نگیرنش

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

اره گوشی با خودش حتی نبرده . امیدوارممممم. مرسی عزیزم دلم یکم آروم شد😍

خیالت راحت عزیزم خاهرزاده خودمم خیلی ادم مامانی بود ولی تا یه هفته اینا زنگ نزد ما نگران بودیم میگفتیم این چجوزی تاب اورده زنگ نزنه،ولی چون ادم مقرراتی هست نه یواشکی میتونست زنگ بزنه نه تلفن عمومی گیرش اومده بود.

بعد که اومد خونه برگشتنی جاها و پستاشون مشخص شد اونجا تلفن‌عمومی داشت،روزی چن بار زنگ میزد.