2777
2789
عنوان

جای من بودین چیکارمیکردین؟؟؟

282 بازدید | 11 پست

خلاصه وار بگم که شوهرم ادم متعصبیه. و روخونوادش حساس 

همیشه منو زندگی و ارامشمو فدای اونا کرده.. 8ساله ازدواج کردیم یه دختر سه ساله دارم 

حالا بخام مثال بزنم تومار میشه... 

ولی هردفعه بحثمون میشه میگه همینه ک هست ناراحتی برو طلاقت میدم! 

اینسری بخاطر بچه خواهرش خونوادمو فحش داد منم قاطی کردم چاقو اورد ک بهم حمله کنه!! 

الان دوهفتس اومدم خونه مامانم بهشون نگفتم موضوع چقد جدیه فقط گفتم یکم بحث کردیم. حالا چندروز پیش میخاستم برم خونم. پیام داده تو دیگه اینجا خونه ای نداری! نیا وگرنه توخیابون میمونی!!! 

برو در خونت اگه راهت نداد زنگ بزن پلیس بیاد صورت جلسه کنه بعدها به دردت میخوره 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه دست به چاقو باید ادب شه خانواده تو در جریان بزار

یه مادر مریض دارم که هیچ کاری ازش برنمیاد داداشامم هرکی دنبال زندگیشه هیچکاری نمیکنن برام... 

من چیزی نگفتم ولی دخترم پیش مامانم گفته بابا چاقو برداشت مامانو ببره🥲

سراغی از بچه نمیگیره؟ به هرحال بچه رو باید تامین کنه

بعم پیام داده فقط هروقت دخترم خاس حرف بزنه بزنگ درغیراینصورت جوابتو نمیدم! ن سراغ نمیگیره. دخترم دیوونم کرده همش بهونه باباشو میگیره

بعم پیام داده فقط هروقت دخترم خاس حرف بزنه بزنگ درغیراینصورت جوابتو نمیدم! ن سراغ نمیگیره. دخترم دیو ...

بگو دخترت زنگ بزنه با باباش حرف بزنه. بگه بابا من بیام خونه

میشه برای سالم به دنیا اومدن نینیم یه صلوات بفرستید ؟🙏❤️❤️❤️ خدایا جز تو کسی رو ندارم 🤲🏻
بنظرت برم؟؟ 

آره بابا، بچه دارین، برو سر خونه زندگیت، یه چند روز اول شاید بهت سخت بگذره، بعدش یادتون میره ، فعلا تا زمانی که قوی نشدی و مستقل مالی نیستی به طلاق فکر نکن . طلاق زمانی خوبه که خودت همه چی داشته باشی و بچت بزرگتر باشه

میشه برای سالم به دنیا اومدن نینیم یه صلوات بفرستید ؟🙏❤️❤️❤️ خدایا جز تو کسی رو ندارم 🤲🏻