2777
2789
کی میکنه؟/هزینه هاشو کی می‌پردازد این همه سگ

شهرداری، ستاد مبارزه با سگ های ولگرد داره ک بودجه خفن بهش تخصیص دادن ک این زبون بسته ها رو از سطح شهر جمع آوری کنن و واکسن بزنن و عقیم کنن ولی در عمل اینکار و نمیکنن 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان که دیگه از دست در رفتن. این جزو رویاها محسوب میشه

باید یه محوطه ای درست بشه همرو برد اونجا (بعد عقیم)

بعد هم جایگاه انبوه سگ های ولگرد کاملا مشخصه که تو کدوم شهرها و کجاها هستش افراد بومی اون مناطق میدونن

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

الان که دیگه از دست در رفتن. این جزو رویاها محسوب میشه

شا قبلا تاپیک زدی و ترکید . درسته ؟

در عرض چند روز هم اقوام دورتون رو سگ ها خوردن ، هم به بچه فامیل تون سگ تو پارک حمله کرد هم پدرتون مورد آزار سگ ها قرار گرفت ؟ رفتار اشتباهی دارید وگرنه اینقدر حادثه پیش نمیاد 

🍦🌸
تو تاپیک قبلی کلی بحث شد. ولی ی سوال عمومی دارم با جمعیت سگهای رو به افزایش و حمله این مخلوقات به ان ...

عقیم سازی اصولی نه کشت کشتار همه سگ های ولگرد هم هجوم نمیارن بیخودی یا همه این مدلی نیستن میتونن عقیم بشن به پناهگاه فرستاده بشن نه مثل شهرداری با تزریق اسید شروع کنن تا زمانی که به این موجودات به چشم افت نگاه کنید داخل کره زمینی که فقط برای شما ساخته نشده من یکی خوشحال میشم از تموم حمله ها !

این در نظر داشته باشد تمام شهر شده محل سکونت جایی برای سک ها نمونده امداد رسانی غذایی هم ندارن شهرداری پناهگاه های سگ ها هم معمولا خراب میکنه این زمین سهم ماها فقط نیست دیگه بیابون هم شده محل سکونت و ساخت ساز کردن سگ ها کجا برن از دست انسان ها ؟

چون میدونم میخوای چه سوالی کنی پس توضیح میدم‌ . قبل از ما میلیون ها سال حیوانات و گیاهان ساکن زمین بودن و ما بعد اونا وارد زمین شدیم. وقتی وارد شدیم شروع کردیم به اهلی کردن بعضیاشون و اونارو به خودمون وابسته کردیم و نژادهای مختلفی ازشون ساختیم. بعدها با پیشرفت شهرسازی وسط خونه هاشون خونه ساختیم، سهم غذای ساکنین اولیه کره زمین تو کشورای جهان سوم شد سطل آشغال ، عقیم نشدن و طبق عادت تولید مثل کردن چون نمیدونن نباید اینکارو بکنن چون تو سرشتشونه و کارشون اینه نسلشون رو نگه دارن

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

مسئول بیخیال باید انجام بده که انجام نمیده برای راحتی خودش دستور قتلشونو میده

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

شهرداری باید این کارو انجام بده عزیز 

نمی توانستم از تو بگذرم چون هرکسی را می‌دیدم در او به دنبال تو می‌گشتم هرچقدر هم سعی میکردم به زندگی ام برسم سایه تو همه جا بود جاهایی که باهم رفتیم خاطراتمان باهم و مهم تر از همه رنج دیگر نداشتنت در کنارم همواره در ذهنم تداعی می شود 🥀🖤
خب نمیکنن نهایت میکشنشون همون شهرداریا

خب دیگه ...‌ پس مثل باقی موارد خانه از پای بست ویران است

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
چون میدونم میخوای چه سوالی کنی پس توضیح میدم‌ . قبل از ما میلیون ها سال حیوانات و گیاهان ساکن زمین ب ...

خب در کوتاه مدت برای آسیب ندیدن چیکار میشه کرد.؟ به آفت تبدیل شدن تقریبا

حالا فکر کن یه نفر یکی از عزیزان کسیو میکشه و فرار می‌کنه ما دنبالش میکنیم و وسط یه جمعیت دویست نفری پیداش میکنیم تو اون جمعیت پیرزن و پیرمرد هست ، بچه هست وآدمایی که دخلی به قضیه ندارن . ما میگیم اوکی هم اون آدمو میکشیم هم بقیشونو چون ممکنه بعدها قتل کنن.

رواست که چون یه حیوون به هر دلیلی به انسانی حمله کرده ما بقیه حیوونای اون منطقه رو بکشیم ؟ بین اونا حیوونای بی آزار هستن ، توله هست ، حامله هست.

اینقدر خودخواه نباشین ما ساکن و صاحب زمین نیستیم ما با گیاهان و حیوانات شریکیم.

یا عقیم شن یا عقیم شن کشتن راه نیستن.

کشتن حیوان یعنی قطع کردن نفس یه موجود زنده و با قتل هیچ فرقی نداره

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
حالا فکر کن یه نفر یکی از عزیزان کسیو میکشه و فرار می‌کنه ما دنبالش میکنیم و وسط یه جمعیت دویست نفری ...

اینو قبول دارم و میپسندم. واقعا هیچکس نمیدنه باید چه کرد.