2777
2789
عنوان

قراره عروسی نگیرم ولی عکاسی برم

143 بازدید | 7 پست

روز عکاسی ک از صبه و ناهار کادر اتلیه با ماس نمیدونم چی بگیرم برا ناهار چون باغه  اون سمت تو اسنپ فود ک هیچی فعال نبود اون ورارو هم اصلا بلد نیستم ی جورایی خارج شهر و فک کنم چیزی نیست

تو فکرم بود ساندویچ سرد اماده ببرم ولی میگم نکنه زشت باشه

شما تجربه این روزو داشتین ؟ چجوری پذیرایی کردین ازشون

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

از اسنپ فود یه چیزی بگیر تازه ساندویچ سرد هم بردی مهم نیست روز عروسیت حرص ناهار فیلمبردار را میخوری& ...

همون اونجا اسنپ فود نداره بعدم صب جمعه اس از اینجام بتونم اون ساعت چیزی بگیرم سرد میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون اونجا اسنپ فود نداره بعدم صب جمعه اس از اینجام بتونم اون ساعت چیزی بگیرم سرد میشه 

این گروه فیلمبردار با این باغ کار میکنن مرتب میرن بپرس ناهار را از کجا براتون تهیه کنم شاید کسی تو اون منطقه اشپزخونه خونگی داشته باشه ناهار بیاره یا خودشون بکن ساندویچ سرد بگیر برامون

معمولا خود باغ داخلش رستوران داره. ساندویچ سرد نبرد اگر رستوران نداشت باغ بگو یکی از خانوادت عدا د ...

اها نمیدونستم ک رستوران دارن یه پرس و جو میکنم مرسی 

این گروه فیلمبردار با این باغ کار میکنن مرتب میرن بپرس ناهار را از کجا براتون تهیه کنم شاید کسی تو ا ...

مرسی