2777
2789
عنوان

اردبیلیا چجورین ، بدون بحث و دعوا بیاید بگید.......

| مشاهده متن کامل بحث + 1987 بازدید | 103 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلللی بیخیالن البته من فقط با یکیشون در ارتباط بودم .همه جور ادم همه جا هست

اتفاقا ما اینو به آستارا میگیم یه دونه جاده منتهی به حیران که روی اوناست چراغ نداره همه میگن اردبیلیا بزنن میزنن به اینا باشه همچنان بی چراغ میمونه

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
من شنیدم تو گروه ترک ها تعصبی ترین هستن و با فارس ها هم میونه خوبی ندارن . داداش دوستم اردبیل قبول & ...

تعصبشون از تبریزیا کمتره

اینجا کسی مشکلی با فارسی حرف زدن نداره ولی تو تبریز اگه فارسی بحرفی انگار گناه کردی

اعلان هامو نمیبینم

ادمای خوبی داره مرداشون یکم تعصبین ولی یکم کلا خونسردن

همسرم میگه: تو زبونی با چهارتا موی فر🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:گندم خانومم عاشق لواشک😋سه ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#گندم🌾
از قدیم میگن از ترکا دختر بگیر ولی دختر نده ختم کلام😊

اون دیگه واقعا مال قدیم بود

الان ترک با ترک هم جور درنمیاد .دخترا هم همه چی بلد شدن

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔@stylelima