2777
2789
عنوان

اردبیلیا چجورین ، بدون بحث و دعوا بیاید بگید.......

| مشاهده متن کامل بحث + 1987 بازدید | 103 پست

ببین خوب بد همه جا هستش من خودم اردبیلیم اینجا اگه کسی فرقی نمیکنه چه مرد چه زن خیانت کنه در جا همه میفهمنو آبروش می‌ره.مردا اگه کسی به ناموسشون توهین کنن باهاش دعوا میکنن .اگه با خانواده روستایی ازدواج کنی اوناسنتی ان خیلی خسیسن و خیلی خانوادشونم دوست دارن یعنی عادت دارن تو کار عروس و دوماد دخالت کنند ولی اگه باشهری ها ازدواج کنی مخصوصا بازاری جماعت واسه زن و بچه هامون ولخرجی میکنن دوست ندارن که کسی تو کارشون دخالت کنه براشون هم فرق نمیکنه کجایی باشی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دست بزن و قلدری اینا دارن مرداشون ،

ببین سر خاله زنک بازی نه من ندیدم اما اگه خیانت باشه یا اینکه تو فضای مجازی با جنس مخالف حذف بزنی آره یا اینکه بخوای با کسی مقایسه کنی اره

اینو بگم که عاشق دخترن مرداشون  اکثرا از اینکه زن بیرون خونه کارکنه بدشون میاد مگه اینکه محیط ...

حالاش که غیرتی بددل اینا اصلا نیست با کار بیرونم مشکل نداره ،حتی خونوادش هم بی حجابن

نه خداییش من ندیدم اینو بگم فقط اکثر کسایی که روستایی هستن اینجورین

روستایی ها اینو بگم خانواده مامانم روستایین اکثرشون دوست دارن زنشون ازشون بترسه خیلی خسیسن خیلی هم مامانی هستن هرچی مادرشون بگه همونه 

خب اگر دورن از مادرشوهر که سالی دوبار زیاد نیست رفتن دیدنشون

زیاد نیست ولی دیگه کمتر وقت مسافرت به جای دیگه رو پیدا میکنن

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔@stylelima

پسراشون اهل خیانت هستن ،

درسته طرف بحث شما من نبودم ولی داغ یک حرفو،باصحبتتون تازه کردید

از کوره در رفتم بدون اینکه دست خودم باشه

حلال کن

بدرود

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم  
درسته طرف بحث شما من نبودم ولی داغ یک حرفو،باصحبتتون تازه کردید از کوره در رفتم بدون اینکه دست خودم ...

خواهش میکنم خدا ببخشه  ،شما هم ان شاالله خدا بهتون صبر بده ،غم اخرتون باشه 

خواهش میکنم خدا ببخشه  ،شما هم ان شاالله خدا بهتون صبر بده ،غم اخرتون باشه

بزرگواری

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم