2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم یک عدد وابسته ب همسر هستم از لحاظ عاطفی البته اونم خیلی وابسته ب منه 

لوسم‌کرده خیلی 😁

اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌
من خودم یک عدد وابسته ب همسر هستم از لحاظ عاطفی البته اونم خیلی وابسته ب منه  لوسم‌کرده خیلی  ...

وابستگی عاطفی را نميگم  .وابستگی شخصیتی و امورات زندگی 

البته وابستگی عاطفی هم جالب نیست .دو نفر باید دل بسته باشند 

☕️🫖🥳😍💌🍁🍂

خب به نظر من زنا احساساتی تر از مردان و تو کشور ما همه دخترا اینجوری بار اومدن که تو ظعیفی و باید شوهرت همیشه کنارت باشه و کمتر خانومی اینو قبول میکنه که خودش شخصیت جدا از همسرش داره

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

کلی دلایل داره ......

بزرگ ترین دلیلش نداشتن اعتماد به نفس ما خانومای ایرانیِ

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

دخترا از مادراشون یاد میگیرن فضای خونه پدری هم همینه مادری که وابسته اس مستقل نیست و تو همه اموراتش باید بابای خانواده همراه بشع

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

خب به نظر من زنا احساساتی تر از مردان و تو کشور ما همه دخترا اینجوری بار اومدن که تو ظعیفی و باید شو ...

همه نه 

البته راستش من توی سایت اینقدر وابستگی می بینم .وگرنه خانم هایی که می بینم خیلی ها واقعا قوی و مستقل رفتار میکنن حتی با وجود یک مرد همراه 

☕️🫖🥳😍💌🍁🍂

همه نه  البته راستش من توی سایت اینقدر وابستگی می بینم .وگرنه خانم هایی که می بینم خیلی ها واق ...

اون دسته که از این افکار فرار کردن اونایین که تحصیل کردن کتاب خوندن مشاوره رفتن و برای تغییر افکارشون تلاش کردن اینجا خانومی تاپیک زده بود من از محدودیت هایی که همسرم برام میزاره لذت میبرم!!! کاش نسل جدید دخترای قوی تری تربیت کنن