الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب به نظر من زنا احساساتی تر از مردان و تو کشور ما همه دخترا اینجوری بار اومدن که تو ظعیفی و باید شوهرت همیشه کنارت باشه و کمتر خانومی اینو قبول میکنه که خودش شخصیت جدا از همسرش داره
حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی دهژیم به کوردی دمرم به کوردی دهیدم وهلامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه لهو دونیایش بو کورد تی ههل دهچمهوه
همه نه البته راستش من توی سایت اینقدر وابستگی می بینم .وگرنه خانم هایی که می بینم خیلی ها واق ...
اون دسته که از این افکار فرار کردن اونایین که تحصیل کردن کتاب خوندن مشاوره رفتن و برای تغییر افکارشون تلاش کردن اینجا خانومی تاپیک زده بود من از محدودیت هایی که همسرم برام میزاره لذت میبرم!!! کاش نسل جدید دخترای قوی تری تربیت کنن
حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی دهژیم به کوردی دمرم به کوردی دهیدم وهلامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه لهو دونیایش بو کورد تی ههل دهچمهوه