2777
2789
عنوان

چرا اینجا اکثر زن ها اینقدر وابسته به مردها هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 26 پست
همه نه  البته راستش من توی سایت اینقدر وابستگی می بینم .وگرنه خانم هایی که می بینم خیلی ها واق ...

من اونجوریم تقریبا همه‌ی کارهایه خودم بچه هارو انجام میدم به دلایل شغلیه همسرم که اکثرانیست،ولی یه بدی داره انتظارات ازت بالامیره وخسته میشی 

ذاتِ خــوب وَ دِل بُـــزرگ ایـن دوتـا هـیـچـوَقـت خَــریــدنـی نـیـسـت🌱♥️
اون دسته که از این افکار فرار کردن اونایین که تحصیل کردن کتاب خوندن مشاوره رفتن و برای تغییر افکارشو ...

واقعا تصور چنین خانم هایی که همیشه نقش تابع دارن دردناکه .خیلی دردناک

☕️🫖🥳😍💌🍁🍂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زنی رو اینجا دیدم برای آب خوردن هم از شوهرش اجازه می گرفت و میگفت شوهرم بهم ثابت کرده دوستم داره 

خب اخه تف به اون دوست داشتن 

بعد رفتم تاپیک هاش رو دیدم که شوهرش برا هیچ کاری با این مشورت نمیکرد 

وابستگی عاطفی را نميگم  .وابستگی شخصیتی و امورات زندگی  البته وابستگی عاطفی هم جالب نیست ...

وابستگی عاطفی تا عاشق نباشی پیش نمیاد😅

اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌
من زنی رو اینجا دیدم برای آب خوردن هم از شوهرش اجازه می گرفت و میگفت شوهرم بهم ثابت کرده دوستم داره& ...

اکثرا هم فکر میکنن همین خیلیم درسته و هیچ حرفی نباید بزنن یا حتی ی اعتراض کوچیک

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

چون توانایی ندارن

دلیلش همینه

مالی

و حتی شخصی برای انجام کارهای شخصی

به مرور اعتماد به نفسش رو هم نخواهند داشت

ولی خب من فقط اینجا اینطوری می بینم

مادر همسر خودم تحصیلات بالایی نداره

شوهر همراهی هم نداشته

اما برای خواسته هاش جنگیده حتی برای خواسته ای مثل گواهینامه گرفتن که یه قدم برای استقلالش بوده....

برای همیناست که برای من‌قابل تحسین هست

با اینکه با سبک خانواده من متفاوته ولی مبارزه کردنش رو میشه دید

هرچقدر هم دوستش نداشته باشم، این ویژگی های خوبش رو نمیتونم نادیده بگیرم

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

من اونجوریم تقریبا همه‌ی کارهایه خودم بچه هارو انجام میدم به دلایل شغلیه همسرم که اکثرانیست،ولی یه ب ...

بله قبول دارم 

ولی از نظر شخصیتی خیلی رشد می کنین .البته من اصلا نمیگم همه ی وظایف به دوش خانم باشه یا مرد اصلا همراهی و حمایت نکنه . ولی مثلا شرایطی پیش میاد که زن باید خودش از خودش یا حتی خانواده ش حمایت کنه 

☕️🫖🥳😍💌🍁🍂

کتاب در رابطه با چه موضوعی خوبه در مورد این بحث؟

زنان زیرک

زنان کوچک

خودت باش دختر

رمان مومیایی

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

وابستگی عاطفی تا عاشق نباشی پیش نمیاد😅

گلم وابستگی عاطفی اصلا ربطی به عشق نداره 

اون دلبستگیه 

وابستگی عاطفی مثلا شخص از همسرش بدی می بینه حتی خیانت می بینه ولی چون حامی نداره یا خودش نمیتونه مستقل رفتار کنه ترجیج میده کنار اون مرد بمونه .  این وابستگی فقط،در ازدواج بین زن و شوهر نیست . بین دو دوست بین مادر و فرزند و .... ممکنه باشه که اصلا ربطی به عشق نداره. فقط ترس از تنهایی هست که به این روابط ادامه میده

☕️🫖🥳😍💌🍁🍂

چون توانایی ندارن دلیلش همینه مالی و حتی شخصی برای انجام کارهای شخصی به مرور اعتماد به نفسش رو ه ...

عالی 

آفرین دقیقا  این زن ها حتی اگر از جهات دیگه مطابق سلیقه ی ما نباشند ولی استقلال فکری و شخصیتیشون حس خوبی به آدم میده .

☕️🫖🥳😍💌🍁🍂

گلم وابستگی عاطفی اصلا ربطی به عشق نداره  اون دلبستگیه  وابستگی عاطفی مثلا شخص از همسرش ...

واس من اینطور بوده عزیزدلم  

اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌