2777
2789
عنوان

بای پس معده

7173 بازدید | 23 پست

من وزنم 141عست هرچی رژیم میگیرم فایده نداره،کسی تجربه ی بای پس معده رو داره راهنماییم کنه ممنون میشم 

تعداد رای : 2
نظرسنجی
چه کنننننننم
1
50%
کممممممک
1
50%

اسلیو برا شما بهتره

منم دارم روانی میشم نمیدونم تلاش کنم برا آخرین بار یا برم عمل کنم

خیلی عوارض داره حتی خطر مرگ ولی خلاص میشیم 

خوشا پیدا شدن در عشق...برای گم شدن در یار...❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری تشخیص میدن که کدوم عمل مناسب تر؟ من عاشق شیرینی و شکلاتم اصلا نمیتونم نخورم 

عمل جراحی اسلیو معده، یکی از روش های درمانی برای کاهش وزن و درمان بیماری های مرتبط با چاقی است. در این عمل جراحی، حجم معده کاهش داده می شود تا مقدار کمتری غذا درون آن جا بگیرد و به این ترتیب کاهش وزن اتفاق می افتد. این عمل جراحی می تواند به عنوان یک راه حل درمانی برای بیمارانی که با روش های دیگر کاهش وزن ندارند، مورد استفاده قرار گیرد.

تفاوت عمده بین این دو روش جراحی، در هدف درمانی آن ها می باشد. هدف اصلی عمل جراحی بای پس معده، علاوه بر کاهش وزن، برای درمان بیماری های مرتبط با معده انجام می شود، در حالی که عمل جراحی اسلیو معده، برای کاهش وزن و درمان بیماری های مرتبط با چاقی مورد استفاده قرار می گیرد.

علاوه بر این، تفاوت های دیگری نیز بین این دو روش جراحی وجود دارد. عمل جراحی بای پس معده ممکن است نیاز به بستری شدن در بیمارستان داشته باشد و بهبودی بیماری نیاز به چند هفته یا چند ماه طول می کشد. از سوی دیگر، عمل جراحی اسلیو معده در همان روز و بدون نیاز به بستری شدن انجام می شود و بهبودی بیماری نیز نسبتاً سریع است.

در نهایت، انتخاب بین عمل جراحی بای پس معده و عمل جراحی اسلیو معده، باید بر اساس نیاز درمانی بیمار و توصیه های پزشک تعیین شود.

چجوری تشخیص میدن که کدوم عمل مناسب تر؟ من عاشق شیرینی و شکلاتم اصلا نمیتونم نخورم 

حتی اگر عمل هم کنید بعدش باید یه رژیم سالم خوری داشته باشید چون قند و شیرینی زیاد خدایی نکرده باعث دیابت میشه

حتی اگر عمل هم کنید بعدش باید یه رژیم سالم خوری داشته باشید چون قند و شیرینی زیاد خدایی نکرده باعث د ...

بله متاسفانه میدونم و اینکه سابقشو هم داشتیم

شما تهران عمل کردید؟؟ میشه بپرسم دکترتون کی بودن؟

بله متاسفانه میدونم و اینکه سابقشو هم داشتیم شما تهران عمل کردید؟؟ میشه بپرسم دکترتون کی بودن؟

بله عزیزم من دو سال پیش با دکتر میرحسینی اسلیو انجام دادم با توجه به آزمایشات و مشاوره هایی که شدم اسلیو رو انتخاب کردم

عوارضی که نداشتین؟

یه سری عوارض اجتناب ناپذیر عزیزم مثل حالت تهوع و در خیلی موارد ریزش مو اونم بخاطر حجم کم غذایی که میخوریم اما با ویتامین ها و مکمل هایی که دکتر بهم دادن رفع شد اما اینکه بگم مشکل جدی داشتم نه خداروشکر

خداروشکر  میشه لطفا شماره یا آدرس دکتر رو برای من بفرستید

این شماره تماسشون : 09384609212

باهاشون تماس بگیرید راهنماییتون میکنن

اینم آدرس سایتشون که در مورد جراحی ها اطلاعات کامل دادن

اسمشون رو سرچ کنید جزو جراح های برتر و متخصص جراحی اسلیو و بای پس معده و جراحی های چاقی تهران هستن