2777
2789
عنوان

کمک لطفا ‌طلسم و همزاد دارم🥺

689 بازدید | 27 پست

دوستان به نماز و قرآن متوسل شدم آیة الکرسی و چله برداشتن و .... هم انجام میدم تروخدا کمکم کنید اگر کسی رو میشناسید معرفی کنید طلسمم باطل بشه خیی شرایط بدی دارم به جز طلسم همزادی دارم که عاشقمه اذیتم میکنه و گفتن تا ۴۷ سالگی باهامه😔🥺دکتر گاورسی رو پیدا کردم که حضورا برم متاسفانه شنیدم فوت شدن اگر کسی رو میشناسید که کارشون خوبه ممنون میشم بهم بگید هر کجای ایران باشه میرم..🥺

خدایا منو ببین ! 🥺💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا فهمیدی همزاد داری؟؟؟

۵ ساله علایمش رو دارم و فکر میکردم خرافاته الان زندگیم به بن بیت رسیده شبا تا میخواد به رابطه برسونه باهام با وجود همه سنگینی سعی میکنم فقط جدا بشم ازش🥺 کاملا حسش میکنم دیگه خیلی داره اذیتم میکنه میگن عاشقمه و جدا از این طلسم هم تا ۴۷ سالگیم داره باید باطلش کنم

خدایا منو ببین ! 🥺💔
اره اشتباه کردم ب اصرار خواهرم اینکارو کردم

ببین عزیزم از من به شما نصیحت شما جای خواهر من هستید

تا میتونید دنبال اینجور چیزها نرو

اینا بعضیاشون فقط بخاطر اینکه طرفو گول بزنن که همش پول بگیرن که ما درست میکنیم همه چی رو

فقط بهت بگم که این شخصی که این حرفو بهت زده مثلاً تو سال خطر مرگ داری اون که خدا نیست که این حرفو بهت زده باور نکن

من خودم خیلی گول این حرفا رو خوردم مثلاً من دو سال پیش بهم گفتن که تو یه ماه دیگه یه شوهر ثروتمند نصیبت میشه ولی کووو شوهر ثروتمند ؟؟؟

خیلی حرفا دیگه

مثلاً همین دوماه پیش سه چهار تا فالگیر دیگه بهم گفتن همزاد داری یه میلیون دادم گفتن باطلش میکنیم ولی پشیمون شدم معلوم نیست این یه میلیونی که دادم آیا واقعاً درسته یا نه

بعدش هم یه چیزی دیگه همه فالگیر ها حرفاشون یکی نیستن

مثلاً من خودم شاید سراغ ده نفر رفتم هر یکی یه چی بهم میگفت

مثلاً حرفای اون نفر اول با حرفای نفر دهم یکی نبودن مثلاً یکیشون بهم گفتن طلسم داری اون یکی می‌گفت بخت و اقبال خوبی داری

پس به حرفای اینا اعتقاد نداشته باش

الان همین شخص با این حرفش تو را وسوسه کرده که تو بهش پول بدی 

همزاد داشتن چه نشونه ها یی داره؟

متفاوته من حموم میرم روی گردن و سینه ها جای انگشت میمونه شبا حس نوازش دارم روی بدن و سرم، سنگینی توی کارها و  با خواستگار ها به ازدواج نمیرسم حس افسردگی و الان محیط خونه برام بشدت سنگینه تمایل دارم تنها بمونم وقتی هم تنها میمونم اذیتم میکنه گریه م میگیره ، دل درد های شدید ک هیچ دکتری متوجه نمیشه علتش رو ... برداشتن وسایل های شخصیم و و و و خیلی زیاده😭

خدایا منو ببین ! 🥺💔
۵ ساله علایمش رو دارم و فکر میکردم خرافاته الان زندگیم به بن بیت رسیده شبا تا میخواد به رابطه برسونه ...

خب علائمش چی میتونه باشه ؟؟؟؟

دختر دایی من وضعشون حوله خانواده خولی هم دارن ۲۰ سالشه هیچ خواستگاری نداره ممکنه بخاطر ایم باشه؟؟؟

تو این روزایی که مردم یا علی میگن و عشق رو شروع میکنن من میگم یا ابولفضل و میرم سراغ مشکل بعدی