2777
2789
عنوان

کمک لطفا ‌طلسم و همزاد دارم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 27 پست
حرز امام جواد خواندن سوره بقره به مدت چهل روز تو خونه میتونی پخش کنید 

عزیزم بخدا ک فایده نداره 😔🥺 همه کارهارو انجام دادم باورم نمیشه خدا چرا کمکم نمیکنه چرا باید اجنه و طلسم انقدر قدرت داشته باشن

خدایا منو ببین ! 🥺💔
استارتر عزیز کی بهت گفته همزاد داری 

تقریبا ۳ ساله از ادم مومن تا کسایی که سرکتاب باز میکنن همه گفتن هم همزاد عاشق دارم و هم طلسم سنگین آخرین نفر هم تاکید کرده طلسمم تا ۴۷ سالگی باهام میمونه اگر باطل نکنمش

خدایا منو ببین ! 🥺💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و این من حتی از خواهر امام جمعه شهرمون پرسیدم اصلأ آیا همزادی وجود داری

میگفت اصلا کلمه‌ی همزاد تو قرآن نیومده و یه چیزی غیر ممکنه چرا طلسم و جادو و سحر هست ولی همزاد الکیه

فقط یه داستان افسانه‌ی الکیه مثل داستان های دیگه 

و این من حتی از خواهر امام جمعه شهرمون پرسیدم اصلأ آیا همزادی وجود داری میگفت اصلا کلمه‌ی همزاد تو ...

پس چیزی که من حس میکنم کنارم خوابیده و اذیتم میکنه چی میتونه باشه ؟ ببخشید حتی آ ل ت ش رو کاملا حس کردم میخواست ر ا ب ط ه برقرار کنه اما هر طوری بود خودمو ازش جدا کردم انگار یه چیز سنگین مثلکوه محکم منو گرفته بود🥺 

خدایا منو ببین ! 🥺💔
پس چیزی که من حس میکنم کنارم خوابیده و اذیتم میکنه چی میتونه باشه ؟ ببخشید حتی آ ل ت ش رو کاملا حس ک ...

من دکتر گاورسی رو پیدا کردم ک متاسفانه فوت شدن😥

خدایا منو ببین ! 🥺💔
پس چیزی که من حس میکنم کنارم خوابیده و اذیتم میکنه چی میتونه باشه ؟ ببخشید حتی آ ل ت ش رو کاملا حس ک ...

والا نمیدونم چی بگم

ولی تا یه چند شب قبل خواب سوره انسان و جن و بخونید و چهار قل و سوره ناس و فلق

اینا رو بخونید شاید نتیجه بده ولی به نظر من شما خیالاتی شدی عزیزم

سوره جن بدترم کرد 

عزیزم کسی رو پیدا نکردی برای مشکلت؟  منم یه طلسم خیلی سنگین دارم یه سری علائمم شبیه شماست و خیلی چیزای دیگه، کلا زندگیمون عم داره داغون میشه و تاحالا کسی نتونسته درستش کنه، میشه اگه کسی رو پیدا کردین به منم بگین؟

بین فکر نکنم کسی مثل من این چیزادو خرافات میدونست به پیشنهاد یکی از دوستانم که همسایمون بود و اوضاع زندگیم رو دید بهم پیشنهاد میداد هی ولی زیر بار نمیرفتم رزق و روزی شوهرم که با پول بازی میکرد بسته شد اخلاق شوهرم سرد شد عصبی میشد و کلی بدبختی دیگه اخر سر گفتم بزار امتحان کنم زنگ زدم اهواز بود واسم کتاب باز کرد رایگان بعد طلسم نوشت هزینش رو البته گرفت پست کرد و معجزه رو واقعا دیدم فکر کردم شاید شانسی اوضاع درست شد خواهرم برادرم دوستایه باشگاهم تماس گرفتن و جواب گرفتن اسمش صید رسوله موکل قوی داره و واقعا زندگیم رو مدیونشم ۰۹۳۳۲۰۵۷۷۸۵     doa.telesm_sobi1 اینم پیجش برین فقط نظرات رو بخونید و بهترین طلسم و دعا نویس یهودی و صبی  اهوازی هستند و خییییلی وارد