2777
2789
عنوان

رفتارهای بد خانواده

78 بازدید | 3 پست

شده خانوادتون جلو بقیه کوچیکتون کنن؟خواهرم همش دوسداره با کوچیک کردن من خودشو ببره بالا هی میزنه توسرمن وقتی بهش میگم ولم کن ایقداذیتم نکن عصبانی میشه همیشه حق بجانبو خودشیفته اس خیلی تحت فشارم تازگی بهترین دوستمم سرطان بدخیم گرفته حالم براش گرفتس تحقیرای خواهرو پدرمم از ی طرف خسته شدم واقعا همش دوسداره خودشیرینی کنه خووشو با کوچیک کردن من پیش بابا مامام عزیز کنه خیلی بهم حسادت میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختری یا پسر؟شاید ناخاسته اینکارو میکنه

دخترم مجردم ولی خواهرم متاهله حسودیش میشه ک من همش پیش بابا مامانم سه ماهی یبارک میاد خونم میکنه توشیشه و میره مجردم بود همینجور بود یبار خواهر دوستش گف نازنین ازتو بلندتره کلی عصبانی شد جنگش افتاد با دختره کلیم منوضایع کرد با این همه خوشبختیو خوشی هنوز خودشیفتس اگ یه افسرده رو ببینه میگه خودشو زده ب مریضی کلا تونفهمی رتبه یکه ولی ۲۴ ساعت ازخودش تعریف میکنه ک فلانم بهمانم از همه سرترم