ما دوتا خواهر اونیکی سفید تپلو بی بی فیس خوش اخلاق معرکه گیر خوش زبون مخ که تو همه درسو آزمونی اوله تو دانشگاه روزانه پزشک باهوش خوشگگگگل مهره مارم داره هزارتا خاستگارداشت هرکی میبینه کلا بااینکه متاهله عاشقش میشن باز حالا من مخم واقعا تایه حدی میکشه سبزه لاغر همه میگن مثل هم نیستید میگم چرا میگن اخه استخونی اون یکی تپلو سفیده یااینکه درس نمیخوندا من خودمو جر میدادم اونوقت نفر اول توی دانشگاهو من متوسط یه همسر عاشق خدابهش داده ولی واسه من اصلا بی احساس حتی وتسه عروسیو زایمانو...همرو شانسی درومده رایگان اونوقت پاسه منو کلی پول گرفتن فیلمامون خوب نیست.توی کارمون همه پشت سرش میگن متاهله؟خیلی خوشگله.چقدر خوبه .نخبه و... حتی توی حرف زدنش خیلی مسلطه .
البته من خیلی دوست دارم انقده که خوبه حقشه همه اینا و حتی بالاترین مرتبه برسه.
ولی اخه چرا خدا به من یه کوچولو ازینارو میداد مثلا زیبایی یا شانس یا همسر خوب یا رشته خوب خلاصه لااقل یکیشو میدادیاخه دونفر تو خانواده انقد تفاوت
ازینکه مارو کنار هم اینجوری میگن یااینکه همه مشتریها اونو دوست دارن واسش کادو میارن ولی من حتی یکبارم نبوده درصورتیکه ازون خیلی ارومترم ولی زبون بازیو بلدم نیستم کلا در کنارش صفرم
دلم خیلی شکسته کنکورمم قبول نشدم واقعا هرچیم میخورم چاق نمیتونم بشم همه میگن استخونی .خدایا اخه چرااین حد تفاوت گذاشتی که پشت سرشم هروز بیان بگن که دل منو بسوزونی اخه چرا😭عدالت کجاست