2777
2789

ما دوتا خواهر اونیکی سفید تپلو بی بی فیس خوش اخلاق معرکه گیر خوش زبون مخ که تو همه درسو آزمونی اوله تو دانشگاه روزانه پزشک باهوش خوشگگگگل مهره مارم داره هزارتا خاستگارداشت هرکی میبینه کلا بااینکه متاهله عاشقش میشن باز حالا من مخم واقعا تایه حدی میکشه سبزه لاغر همه میگن مثل هم نیستید میگم چرا میگن اخه استخونی اون یکی تپلو سفیده یااینکه درس نمیخوندا من خودمو جر میدادم اونوقت نفر اول توی دانشگاهو من متوسط یه همسر عاشق خدابهش داده ولی واسه من اصلا بی احساس حتی وتسه عروسیو زایمانو...همرو شانسی درومده رایگان اونوقت پاسه منو کلی پول گرفتن فیلمامون خوب نیست.توی کارمون همه پشت سرش میگن متاهله؟خیلی خوشگله.چقدر خوبه .نخبه و... حتی توی حرف زدنش خیلی مسلطه .

البته من خیلی دوست دارم انقده که خوبه حقشه همه اینا و حتی بالاترین مرتبه برسه.

ولی اخه چرا خدا به من یه کوچولو ازینارو میداد مثلا زیبایی یا شانس یا همسر خوب یا رشته خوب خلاصه لااقل یکیشو میدادیاخه دونفر تو خانواده انقد تفاوت 

ازینکه مارو کنار هم اینجوری میگن یااینکه همه مشتریها اونو دوست دارن واسش کادو میارن ولی من حتی یکبارم نبوده درصورتیکه ازون خیلی ارومترم ولی زبون بازیو بلدم نیستم کلا در کنارش صفرم 

دلم خیلی شکسته کنکورمم قبول نشدم واقعا هرچیم میخورم چاق نمیتونم بشم همه میگن استخونی .خدایا اخه چرااین حد تفاوت گذاشتی که پشت سرشم هروز بیان بگن که دل منو بسوزونی اخه چرا😭عدالت کجاست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه فرقی میکنه بذارم مهم اینه که اصلا شبیه هم نیستیم

عزیزم چرا ناراحت میشی من ک ب زور نگفتم عکس بذار

هم کنجکاو شدم هم میخواستم ببینم چ شکلی هستین شاید اینا ساخته ذهن خودته و خواهرت خیلی خوشگل و خودته خیلی کمتر از اون حساب کردی

عکسم نمیذاری عب نداره

غصه نخور 

منم چشام مسوزه از گریه چون به مامانم گفتم حالم خوب نیست افسردگیم برگشته دعوا راه انداخت بیا و ببین 🙂 همراه با نفرین 

دوستشون دارم اما خدا جای حق نشسته عزیزم مطمئنم روزی جواب میدن 

عزیزم چرا ناراحت میشی من ک ب زور نگفتم عکس بذار هم کنجکاو شدم هم میخواستم ببینم چ شکلی هستین شاید ا ...

من خودمو عیبی نمیبینم ولی ازینکه مردم و افراد همش میان بهم میگن واقعا ناراحتم توهمی نیست واقعیت همینه .میدونم باورش سخته ولی جدا اینقدر فرق داریم خوشبحالشه خدا خیلی دوسش داره

غصه نخور  منم چشام مسوزه از گریه چون به مامانم گفتم حالم خوب نیست افسردگیم برگشته دعوا راه اند ...

من واقعا خواهرمو دوست دارم و انقدر خوبه که براش بهترین هارو میخام ولی دلم مبخاست لااقل انقدر مردم نیان بگن شبیه هم نیستینو ..... وقتی همه میان بگن من از خود خدا ناراحتم .اونکه گناهی نداره بهترینهارو داره .ولی خدا چی؟چراانقد بینمون تفاوت گذاشته