2777
2789

من چند تا جراح ستون فقرات رفتم همه بهم گفتند عمل.. کلی هم ترسوندنم که اگر عمل نکنم فلج میشم و کنترل ادرار رو از دست میدم و.... نمی‌دونم چکار کنم؟ دردام کم و قابل تحمله... از عمل خیلی خیلی میترسم.. از آسبب ها و مراقبت های بعدش

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔

از عمل نکردن هم میترسم.. از اینکه بیشتر آسیب ببینم... 

دوربرتون اونایی که عمل کردن راضی ان..؟؟/ آخه مسکن دوباره درد برمیگرده و دیگه هیچوقت آدم قبلی نمیشی.. مثه چینی شکسته میشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متخصص مفژ و اعصاب برو  فقط

الان  PRP میکنن راحت و آسون

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

ببین درد کم برا کسی که دیسک داره نشونه خوبی نیست این یعنی عصبت دچار مشکل شده که دردو حس نمیکنی ... اگه گفتن عمل کن حتما برو عمل کن پیش ی دکتر خوب چون ب مرور هی وضع بدتر میشه 

شوهر من چندساله عمل کرده راضیه یه ماه تمام استراحت کرد اگه استراحت کنی نگرانی نداری درضمن باید به اون حدش که لازمه عمل بشه برسه مثلا شوهر من اواخر هی احساس میکرد مثانه ش پره وپاش رو زمین کشیده میشد این یعنی مرحله آخر باید حتما عمل بشه

مادر من مشکل جابه جایی مهره دیسک کمر و تنگی نخاع داشت از عمل میترسیدرو به فلجی بود سه ماهه عمل کرده خداروشکر خیلی خوبه.فقط یه مقدار کمرش خشکه.که اینم دکتر گفته خوب میشه

مامی کیا ی سابق هستم 

سلام گلم .از خدا برات سلامتی میخام اول از همه .

عموی من ۵ ساله دیسک کمر داره خیلی ام دردش شدیده .دکتر هم گفت عمل کن حتما ولی بعد گذشت ۵ سال هنوزم عمل نکرده و دردش رو تحمل میکنه .فوبیای عمل جراحی داره .

در عوض پدر خود من ۱۰ سال پیش در حدی درد داشت ک ننمیتونست راه بره .چن تا شهر دکترای فوق حرفه ای بردیم‌گفتن اگ عمل شه یه پاش صد دصد فلج میشه اونیکی ام ۵۰ .۵۰.

اما یه دکتری رو پیدا کردیم ایشون گفتن من عمل میکنم بدون حتی ۵ درصد خطر فلجی.پدرم عمل کرد و هیچ اتفاقی ام نیوفتاد انقد هم راحت بود ک نگو .بین سه تا مهره هاش دیسک عفونت کرده بود نمیتونست حتی راه بره اندازه یه قدم .

کاربری دست دونفره عزیزانم 🙂عقل حکم میکرد که بگم🦋 ..

پدربزرگم یه بار چندین سال پیش عمل کرده بود، دو سال پیش دوباره کمر درد و ایناش شروع شد

به طوری که پیش هر دکتری میرفت میگفتن حتما باید دوباره عمل کنه حتی یه شهر دیگه هم رفت دکتر گفت همین الان بستری شو واسه عمل

به حدی دردش زیاد بود که با اینکه تحمل دردش خیلی بالاست، دیگه واقعا فریاد میزد

نمیدونم چی شد که از عمل توی اون شهر پشیمون شدن، توی شهر خودمون یه دکتر خدا خیرش بده فقط با دارو درمانش کرد

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
سلام گلم .از خدا برات سلامتی میخام اول از همه . عموی من ۵ ساله دیسک کمر داره خیلی ام دردش شدیده .دک ...

ممنونم عزیزم.. خدا انشالله به پدر و عموت سلامتی بده.. منم ترجیح میدم درد رو تحمل کنم.. اما از عواقب عمل نکردن میترسم..

ببین درد کم برا کسی که دیسک داره نشونه خوبی نیست این یعنی عصبت دچار مشکل شده که دردو حس نمیکنی ... ا ...

وااای راست میگی؟؟! دلم خوشه دردم کم . قابل تحمله،😭